Čaute všetci,vopred napisem ze snazime o babo a chcem sa len spýtať tych čo uz tehotné boli ,ze kedy cítili prvý x ze im vadi niaky pach niečoho .ms mam mat o týždeň, včera som z ničoho nic mala silnu bolest v podbrušku,ako ked mam menštruáciu,ale 2x silnejšia bolesť,bolel ma cely spodok a prešlo to asi za 3 minúty. Tiež včera rano , priateľ varil klobasy,strasne ma natiahlo z toho pachu klobásy az som zvracala,dnes to isté pri čistení wc, gél ktorý používam dlho,vonia mi ,tak dnes náhodou ma zasa z toho natiahlo . Ovulacia bola pred 2 týždňami kde bol aj styk. Ja si myslím ze je to skoro keby slo o tehotenstvo ale prečítam si aj skúsenosti od druhých.dakujem
@zuzitko74 nieje priskoro aj na test? týždeň pred ms?
Neviem. Mne vyšiel test najskôr jeden deň po termíne vynechanej menštruácie. Skôr ma ani nenapadlo si ich robiť. S testom by som ešte počkala.
Mne vadili pachy az neskor. Ale mama hovorila, ze mala ako prvy priznak, ze ju naplo z bryndze, ktoru ma inac velmi rada.
Si dva týždne po ovulacii a menzes čakáš o týždeň? To mi nejak nesedí, aké dlhé máš cykly?
@lussinka309 9 august bola ovulácia a cca 27.8 by mala prist ms .poslednu dobu mi to ale akosi blbne cely cyklus.niekedy pride ms po 28 niekedy az 35.teraz som ovulaciu mala po ôsmich dňoch od konca ms,viem to podla bolesti a vytoku
Mne napriklad vsetko smrdelo rovnako na zaciatku tehu,ale to som uz mala pozitivne testy a vedela som,ze som tehu
Tak dnes zasa divna bolesť v podbrušku,pichanie ktore nebolo stale ale iba chvilkami ,pocit nafuknuteho brucha ako pri ovulaci 🤷🏼♀️skusim si kupit v týždni asi test aj ked si myslim ze to je este priskoro
Ak je priskoro na test je priskoro aj na priznaky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie je to skoro, ale na 100% budeš vedieť až si spravíš test.