Citlivé bradavky a negatívny test

aurelka1
3. dec 2021

Dobrý večer prajem
Chcem sa vás spýtať kedy by som mala robiť hetotensky test .
Mam takýto problém....menštruáciu mam nepravidelnú mam ju celé mesiace 2tyzdne pauza a zase takto dookola celi rok pociťujem už celi týždeň v podbrušku na ľavej strane slabú bolesť,nebolia ma prsia ale bradavky mam veľmi citlivé mam už dieťa myslím si ze sa mam to konečne podarilo no zatiaľ test je negatívny
Kedy by bol čas na test

agacela
3. dec 2021

Máš veľmi netypický cyklus … riesila by som asi otázku toho prečo máš tak dlhu menštruáciu … skôr môže byt za tým niečo iné … nevylučujem ani tehotenstvo ale obrátila by som da v tomto prípade priamo na lekára …
Ak máš test negatívny, tehotná nie si… sprav si test v pondelok ak bude negatívny volaj lekárovi … neodkladať problémy na sviatky

aurelka1
autor
3. dec 2021

@agacela lekár otom vie liečim sa mam anemiu (chudokrvnosť) brala som lieky na železo a antikoncepciu ktorú mi teraz vysadil vraj môžem teraz otehotnieť a ak sa podarí po pôrode by sa to malo dat do normálneho cyklu....tieto problémy mam od vtedy co som mala veľmi ťažký priebeh covid-19 všetko chvála Bohu mam čisté co sa týka gynekológa

agacela
3. dec 2021

@aurelka1 ak ti teraz vysadil antikoncepciu tak telo môže reagovať …v pondelok volaj dr zoberie ti krv ked tak…

aurelka1
autor
3. dec 2021

@agacela skúsim mu zavolať v pondelok ďakujem ti za radu😘

radena10
3. dec 2021

@aurelka1 ahoj. Čo sa týka citlivých bradaviek, sk by to bol príznak tehu test by vyšiel pravdepodobne už pozitívny..... No z vlastnej skúsenosti, citlive bradavky môžu byť aj PMS. U mňa to platí,síce donedávna som to tak nemala.... Zajtra mám dostať menštruáciu a už 4ty deň ma bolia bradavky...takže už viem že sa to blíži 🙈😅
Ale prajem ti, aby to nebol tvoj prípad, ale aby ti za svietili vytúžené 2 čiarky. 😉 🙏

aurelka1
autor
3. dec 2021

@radena10 ďakujem ti veľmi pekne.....ja som stým zmierenia aj keby to tak nebolo lebo viem ze nieaka chýba tam je len dúfam ze to nebude niečo iné mam na mysli chorobu už raz som sa takto dostala do nemocnice zo silným zápalom vieš ako Vianoce idú mam 4 ročnú dcerku chcem pripraviť všetko ako ma byt a nie chodiť po doktoroch🙉🙉 dúfam ze to bude darček pod stromček pre nás to by bol najlepší darček pre celú rodinku😍😍🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre