Cítite keď do vás váš chlap ejakuluje??..prípade ako to “cítite”..
@irusa dnes to tu ide. Cely deň ležím lebo mam pms a čítam tote skvosty😅
Nie
preco, nahodou zaujimava otazka, mna to tiez vzdy zaujimalo, ci to ine zeny citia, kolegyna sa raz vyjadrila, ze hej.. ja teda nie 😀
Podľa toho, že kam 😂
Nie necitim 😂
@reanda áno ja som tiež počula že ako cítia prijemne teplo, pripadne cítia dany ejakulát a pod ..
Ja som tiež nikdy nič necítila
Veľa vyjadrení žien som počula tak ma to zaujíma ako to majú ostatne alebo či som len ja “vadná”😂
Ty sa opýtaš anonymne a my máme pod svojim nickom odpovedať? Napíš aj ty a pridám sa.
ja poviem pravdu, nehanbim sa za to, ja to citim 😀 hlavne ked ide akokeby vela. Take teplo, brnenie, neviem to presne opisat 😀
@chodec15 minule som sa zasekla na 487 034 925 lebo jedna nezbednica ma posteklila a stratila som sa. skusim teda znova dnes 😀
Tak napriklad zaujimava je to otazka, aj horsie a primitivnejsie su. Tiez som bola zvedava, ako to maju ine zeny, len som nemala potrebu o tom zalozit temu. Ja to necitim teda. Akoze viem, ze to pride kazdu chvilu, z inych priznakov, ale samotne toto vobec necitim. Asi mame teda rovnaku teplotu telesnych tekutin 😅🤣.
Tiež to cítim :D
Keď začne pulzovat tak je to dosť cítiť a ten ejakuat je cítiť jak keby ta napĺňa zvnútra a potom to tece z teba takže urocze by si to cítila 😅
Mňa by zaujímalo, ako sa to dá cítiť, ako teplo. Veď hádam aj v mojom vnútri je minimálne také isté teplo. Ak by som si mala tipnúť, tak skôr bude teplota ejakulátu o máličko nižšia, než teplota vnútorného prostredia vagíny. 🤔
@h2 je to ťažké vysvetliť keď to necítite .. proste vibrácie a nával tepla
Aj vam niekto pisal súkromne ? 😂😂😂 z tejto témy
@dadka1997 áno 🤣
@dadka1997 áno
Ubezpečujem vás že už súkromne správy som vám nikomu nepísala 😂
😂😂 ja som bavím, dobré čítanie
😂 Jasne, veď to je taká šupa.
Ja to necítim. Mňa by zaujímalo, tie čo to cítite, bolo to tak s každým partnerom alebo len s niektorým? Že či je to aj o chlapovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
to ako fakt ????