Ahojte
S muzom si chceme zalozit rodinku,pracujeme na babatku..Min.tyzden som mala plodne dni a uz druhy ci treti den sa citim akoby som mala
dostat menzes,v podbrusku tlaky,citim sa skratka tak inak ako zvycajne,taky nejaky vnutorny pocit mam iny,neviem to popisat
Mali ste to tak niektora a nakonec ste si potvrdili tehotenstvo?
Priznaky si si vsugerovala, klasicka situacia zeny, co sa snazi otehotniet…
tiež som to zažívala. ale keď už to bolo niekoľkokrát, že sa to opakovalo, už som vedela, že si to spôsobujem sama, že len chcem, aby to tak bolo. ale držím palce, aby to tak bolo teda 🙂
PMS
Realne ak si mala minuly tyzden plodne dni a uz 3 dni sa citis zle, (co je zhruba 4 dni od oplodbenia) tak to nebude tehotenstvo. Od samotneho styku, cez oplodnenie do uhniezdenia to trva 10 dni vtedy sa zacne vytvarat hcg a vtedy ti moze zacat byt realne “divne” cize najskor po tyzdni a pol. Jednoduche riesenie je spravit test a hned budes vediet ale tyzden po ovulke ani test ti nic neukaze lebo nema co.
Ja som tehotná a nemám také príznaky, Jedine je mi zle od žalúdka...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano ma ho pomaly kazda zena, ktora sa snazi vedome nejaky cas o dieta 🤷♀️ u niektorej sa to potvrdi, u vacsiny je to psychika