Cítim sa divne. Som tehotná?

nikoletta222222
9. okt 2023

Ahojte, už dva týždne sa cítim inak,divno. Začiatok menštruácie som mala 20. septembra. Teraz mi ostáva 9 dní do ďalšej. No dnes som si spravila test a vyšiel takto( pripnem fotku) . Neviem či mám čakať alebo rovno volať gyne. Ďakujem za odpovede.

jaskolka
9. okt 2023

@nikoletta222222 skus urobiť iný test a nechat ho zaschnúť.
Tento mi príde taky rozmoceny, navyše je v tieni, je to sivá ci červená čiarka? A horný už úplne zvláštne vyzerá, to je ten istý?
Ci su to dva rôzne testy?inak najlepšie je fotiť na parapete pri dennom svetle.

zojanka
9. okt 2023

@nikoletta222222 Chybný test (alebo zle spravený) a ešte aj veľmi skoro testuješ. Skús tak o týždeň testovať.

wokokoza
9. okt 2023

Keby som mala byť tehotná zakaždým, keď sa cítim divne... 😀

nikoletta222222
autor
9. okt 2023

@jaskolka nie je rozmočený. Čiarka he červená. Prikladám foto asi po 10 minútach.

luciah187
9. okt 2023

@nikoletta222222 nemozes ho zopakovat? Nechaj ho zaschnut potom fot. Je to zvlastny test.

nikoletta222222
autor
9. okt 2023

@luciah187 zopakujem. Robila som si celý týždeň vždy ráno a vychádzali mi slabé čiarky. Tento je najsilnejší.

januska12323
9. okt 2023

Chybný test, zopakuj neskôr.

nikoletta222222
autor
9. okt 2023

@januska12323 v tom prípade si kupujem vždy chybné testy😀 dakujem za odpovede 😘

jaskolka
9. okt 2023

@nikoletta222222 ten co si dala poslednú fotku to je negatívny test. Ja tak vidím možno tak maximálne kanálik. Je možné, ze fotka skresľuje, ale takto podľa nej to je negatívne.
Áno, ta kontrolná čiara je červená, ale ta testovacia tam nie je, alebo len (podľa mňa) kanálik.
Každopádne testjes veľmi skoro, počkaj, ci bude meškať menzes a potom. Toto je o ničom..

tehotna40
9. okt 2023

Test vyzerá byt príliš napitý keďže fľak uprostred nezmizol ani po 10 min. Určite test zopakuj. Držím palce.

bejbs123
9. okt 2023

@nikoletta222222 mas tyzden do ms a uz testujes?

tehotna40
9. okt 2023

@nikoletta222222 nikto ti tu nenapise ze si 100 percent tehotná, keď ten test vyzerá takto divne. Takto vyzerá pozitívny test.

bejbs123
9. okt 2023

Ako pocitam,tak pocitam, 1dc bolo 20.9,dnes je teda 19dc,uz 2tt je jej zle,cize uz od 5dc a uz tyzden ma taketo “pozitivne” testy,cize od 12dc? Kedze ma prist ms o 9dni,cyklus je dlhy 28dni teda 18.10,to iba mne to cele nejako nevychadza? 😅

nikoletta222222
autor
10. okt 2023

@bejbs123 Pani doktorka, nepísala som som, že mi je 2 týždne zle,no cítim sa zvláštne. V prvom tehotenstve mi takýto test vyšiel 7 dní pred menštruáciou. A ako rátam,tak rátam. Podľa poslednej menštruácie som ,( keby sa to potvrdí) v 2 týždni alebo teda 2+5.

bejbs123
10. okt 2023

@nikoletta222222 prepacte,dalej Vam uz nejdem odpisovat,pretoze by ste sa viac zosmiesnovali a to nie je potrebne

januska12323
10. okt 2023

@nikoletta222222 ak by si rátala ako sa má dnes je 21. deň cyklu/možného tehotenstva. V tomto čase ešte len teoreticky vajíčko cestuje k uhniezdeniu. Najskorší test ukáže o týždeň.

banderaska29
10. okt 2023

odpoviem ti na to, čo sa pýtaš a nebudem rýpať tak to tak ani neber. určite čakaj. baby ti píšu dobre, nie je tu moc priestor na urážanie. ten test, ktorý si postla, je rozmočený a spoznáš to tak, že je na vysušenom teste okolo kontrolnej čiarky veľa rozpitého farbiva. k tomu, tieto testy sú naozaj nie moc spoľahlivé. zaznamenala som vela krát aj ine baby ktoré prispievali a mali ho napr, aj pozitívny, a tehotné neboli. taktiež ti neodporučam pepino testy, tie ukazuju fakt až moc falošné vysledky. aby si si bola stopro istá, počkaj do čias meškania ms, teda už v prvy den očakávanej ms si ho kludne sprav. ak ti vyjde pozitívny, je to relevantne.

nikoletta222222
autor
10. okt 2023

@banderaska29 ďakujem za radu.

zuzkys
13. okt 2023

Toto je chybný mamatest. Uz pri namočeni sa objavili dve čiarky naraz a pravdepodobne sa aj tak zvláštne tvorili (len polovične). Urcite taku čiarku by si nemala tyzden do MS, takze druhý test sprav🙏🏻

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre