😖 Dobry den chcem sa spytat či som tehotna pretoze neviem ci som uz mi je asi tak 2 tyzdne zle ale neviem 😒 chcela by som s muzom uz dieta lebo je uz na case tak by som vas poprosila ak by ste mi pisali ... zvracat co nezvracalaa ale cudne sa citim .. moze to byt to?? dakujem za odpovede vopred dakujen 😖
sprav si tehu testík ;)
no ked to Ty nevies, tak my sotva.......
Počkať vytiahnem vešteckú guľu 😀. Ako to my môžme vedieť ? Načo sú lekárne a veci z názvom "tehotenské testy"? To si asi niekto znova robí srandu. Ženy už nie ste vtipné ...
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee uz zasa?!!!!!!!!!!!! Toto ozaj nie je mozne. Ale ved co sa cudujem, minule muz cital o manzelskom pare ktory chcel mat dieta a 6 rokov nic. A potom prisli na to ze k tomu treba sex!!!!!! Takze som si myslela ze ma uz nic neprekvapi, ale tu na Mk clovek nikdy nevie 😀
Neviem ci zijeme v stredoveku alebo kde, ze sa neda ist si kupit jeden test za 3 eura alebo na gyndu ZADARMO 🙂 Aj taka sluzba existuje si predstav 🙂 Tam ti zoberu krv z pravej alebo z lavej ruky a hned v ten den vies aj výsledok 🙂 Juupiii ake jednoduche 🙂 a 100%%%%%% ntne 🙂
Dufam ze sa neurazis ale otazky tohto typu je tu milion 500 tak si vyhladaj mozno sa najdes v jednej z nich 🙂 🙂
Ak ti uz aj meska tak skoc do lekarne po tehotensky test a je to 😀
ja som pri prvom vôbec nevracala... takže to nie je jediný indikátor - ak ti mešká menštruácia, ale sa k nej každým dňom blížiš, tak jediná možnosť je spraviť si test a budeš na istom.... my ti tu neodpovieme..... pri druhom som mala negatívny test, ale príznaky už nasvedčovali, že som tehu. Keď mi meškala MS, tak už test bol pozitívny.... takže tu ti určite nik neporadí, len test ti dá odpoveď, tak šup do lekárne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ved si urob test, pripadne chod na gyndu.