Dobry den sex som mala naposledy pred 5 mesiacmi..mavam menzes pravidelne,nevyvalo mi zle ..ale v poslednom case sa citim ako keby som bola tehotna..robila som si test pred tyzdnom vysli mi negativne mozem byt tehotna ?
@adkaadka33 🙈👏
Prepac za sarkazmus...ale oplodnil ta teda asi DUCH SVATY?...
Áno, samozrejme, že môžeš byť tehotná. Akurát dávali v televíznych novinách, že v tomto smere je október kritický - niekoľko stoviek žien počas neho otehotnelo bez pohlavného styku. Vraj sa máme na túto zmenu pripraviť - môže za to Donald Trump a globálne otepľovanie.
No tak rozpravku na dobru noc uz by sme mali :D :D :D
🙈🙈🙈🙈
@renatik91 Donald Trump a globalne oteplovanie 😂 😂 😂 za toto si zasluzis srdco
Po 5 mesiacoch by si uz mala aj brusko.
Neblazni.a ked je test negativny...
Kde si behala ked ste v skole preberali ako sa to robi.....
Jezkovi voci....
@adkaadka33 matematika asi nieje tvoja silna stranka...
že ti brucho nerastie preto,že to nosis v školskej taške.🙂
Dievčatá, robíte si srandu, ale moji známi prišli na to, že sú tehotní v 4. mesiaci. Menzes normálne bežal... Obaja lekári, vzdelaní, rozhľadení... 😉
@adkaadka33 test môže klamať. Najistejšie to budeš mať po návšteve gynekológa
@montemotherone a kolkí boli tehotní,snad nie obaja či?😀
@mihula nech ti nezabehne 🙄
@montemotherone a tebe nech neskysne mlieko
Aj kmetova zena zistila az v 7.mesiaci. ja sa nicomu nedivim
Dobrý deň,chcela by som sa opýtať ,či je normálne 2tyzdne pred ms mat veľmi bolestivé prsia.Mavala som to tak 2dni pred ms ale teraz mi to príde zvláštne.Pred poslednou ms mi vyšli testy 1.negat. 2.pozit. To bolo minuly mesic.Teraz mi vychádza ms o týždeň a ta bolesť už trvá viac ako týždeň.Myslite,že je tam tá možnosť byt tehotná ? Alebo boli chybne testy?Ja už neviem...Viac som už netestovala. Dakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.