Ahojte prepacte ale nemam skusenosti s týmto. 30.4. Som mala menštruáciu, mali sme odvtedy zopár nechránených stykov pred ovuláciou aj pocas..a cítim teraz bolest krížov akokeby som mala dostať menzes. Myslite ze sa zadarilo? Moze to byt znak uhniezdovania? Nikdy som to nemala
Kedy si mala ovulaciu? Ved si len 17DC... Tak ake uhniezdovanie?
Ja som cítila tri dni po sexe bolesť krížov, nikdy ma kríze nebolelo, ani pred menzesom, ani počas. Ale ja som to nejak cítila že bude z toho baby 🤗 a o 9 dní som si robila test a tam aj čiarka druhá
Uvidíš až keď nepríde menzes. Mňa vždy bolia kríže keď mám dostať menzes
Uhniezdovanie trvá 7-10dni à potom telo začne produkovať hcg. Čiže môžeš byť 17DC, av závislosti od dĺžky cyklu si mohla tak pred cca 3 dňami mat ovulaciu. Takže o uhniezdovanie sa určite ešte nejedná, tvoje bolesti ako pred MS môžu byť aj ovulacny bolesti a ci sa za darilo uvidíš tak za cca 11dni ak máš 28dnovy cyklus.
@tosomja dakujem.. presne toto
@sense Super Dakujem 😌
No ja mám rovnaký "problém"😀aj otázku..ale neskutočne ma bolia tie kríze keď sa prehnem..ach🤦je veľká pravdepodobnosť že je to tehotenstvom teda?vdaka
@domin868 myslim ze na PMS je este velmi skoro. Este len teraz som mala ovulaciu
Ja som bola tehotná na konci februára,no na začiatku marca som potratila.Ale prvý príznak toho,že som tehotná bola neznesiteľná bolest krížov,a tá po potrate postupne odchádzala,kým sa hormóny vyrovnali,no do dnes ma niekedy bolia príšerne,čo pred tehotenstvom ma nikdy neboleli.
Treba len počkať 🤷♀️
@naty_10 dakusjem krasne Tak uviidme. A mrzi ma tvoja strata 🥲
Tak ako?vyšlo to?🙂
@domin868 tak to este neviem 🙃
@domin868 u teba ako?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Och, tieto znaky uhniezďovania 🤦♀️uvidíš, či to bol znak, ak nedostaneš menzes