Ahojte, posím vás, cítili ste uhniezdenie vajíčka? Pri dcérke som nič také necítila keď som ju čakala , alebo som si to možno ani neuvedomila, len by ma to veľmi zaujímalo, či niektorá z vás ste niečo pociťovali, alebo nie? Ďakujem za odpovede. 🙂
@juliasb oki ďakujem 🙂
Jasne mna uhniezdovanie bolelo prve dni naozaj dost vyrazne. Pri 3tehotenstvach
Mala som akokeby menštruačné bolesti.... až spätne som zistila,ze.to bolo asi to.....obe tehotenstva boli tak....ale väčšina to necíti....
Som druhý krát tehu a uhniezdenie som necítila
Ja som mala implantacne krvacanie. Uprimne, myslela som si, ze som si tam rozskrabla chlpok po holeni.
Az po tehotenskom teste mi cvaklo ze to bolo 6 dni po oplodneni :D
nie
Ano. 3x na tom istom mieste. Len ten prvy x som nevedela co to je. .
Pri prvom som necítila tentoraz pri druhom tehotenstve som cítila 8 dní do ms v noci jemne pichanie v podbrušku a slabé spinenie hneď na druhý deň.
Ja jsem citila, jak poprve tak i po druhe. Cca 10dni pred menzes jsem citila tlak v podbřišku jako bych mela mit menzes. A poprve jsem mela i takove silne pichnuti a pak tlak.
Ano tiez som citila, dlho sme sa snažili raz sme boli na svadbe a v noci ked sme sa bavili som dostala bolesti, zo srandy som povedala, ze no je to tam, zahniezdilo sa 😀 a bolo to naozaj tak😁
@biibiana a čo si mala nejaké tlaky v podbruší?
@kallanchoe a nejaký biely hustý výtok nebol vôbec ešte pred príchodom očakávanej MS?
@miadi a biely výtok nebol ? Lebo mne sa objavil taký hustý bezproblémový biely výtok
Bol
@miadi a prosím koľko dní ešte pred očakávanou MS? A ak sa smiem spýtať v takom väčšom množstve bol? Lebo na test je ešte skoro ten spravím tak za par dní, preto sa tak pýtam 🙂
Par dni pred .. ked zvyknu byt takzvane suche dni
Ďakujem pekne za odpoveď.
Test som mala silne pozitivny den pred meskanim naposledy Takze mozes skusit aj den dva pred .,
Ale daky normalny lepsi test first response alebo clear blue
Nie ja som mala vyslovene bolesti. Ostre pichlave na fazy..
@c_est_la_vie ahoj, môžem sa ťa spýtať na to implantacne krvácanie? Že ako to u teba vyzeralo a koľko dní od styku to bolo? Ďakujem
@amelie22 6 dni po styku. Bolo to iba 3-5 kvapiek krvi v nohavickach. Naozaj skor ako rozskriabany chlpok.
@c_est_la_vie ďakujem za odpoveď. Ja sommsi tiež takto 6 dní po styku našla krv na toal. Papieri, len trošku a potom už nič tak som zvedavá či to bolo ono. Ak aj áno, ešte stále neznamená že by sa to aj udržalo...
@bessdonna ahoj. Ano presne tak 🙂 Na etapy, niekedy aj pol dna nic a potom narazovo taka bodava bolest niekedy podobna aj menstruacnej. Ale tieto ostre bolesti su aj pri ovulacii aspon ja ich mam. No pri uhniezdovani to bolo trosku ine a hlavne to bolo v case ked som mala dostat menzes a nie pocas ovulacie.
Ahojte baby. Chcela by som sa opýtať. V marci som potratila v 13tt. Nechala som to tak nech sa dám do kopy celé telo a hlavne po psychickej stránke ale terás mám taky pocit ako by som bola v tom. Menštruáciu mávam pravidelne posledná bola 18.9. mávam tak 6-7 dní. Merala som si ovulku s testami ktorá mi vyšla 1.10. mali sme sex pred ovulaciou každý druhý deň. V deň ovulácie aj deň po tom. Tak v strede týždňa som mala dva dni výtok hustejší a sfarbený do ružová. A tak nič. Ale stále ako by ma ťahalo do ľavej strany bruško strašne bolesti krížov a stále bolesti v podbrušku ku tomu som aj nafúknutá. Robila som si test lebo nedockavost ale vyšiel negatívny. Mám do kramov ešte 5 dní myslíte že ide o uhnezdenie?
@meriemka môže, skús spraviť test o 2-3 dní . Možno niečo ukáže. Držím silno palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie vôbec nič