Čiarka zmizla do 10 sekúnd

17. jún 2021

Ahojte, dnes rano si robim test (plus lekaren), namocim ho, polozim, necham trocha uschnúť a do cca do minuty krasna ruzova ciarka. (1. foto) bola tam asi 10 sekund a potom zmizla.. test bol následne negativny (2. foto). nerozumiem tej prvej ciarke.. a to uz bol test na takych 90% vsade rozpitý, najprv bol čistý (bez 2. ciarky) ked bol cerstvo namoceny a rozpijal sa a potom sa tam objavila ta ciarka a do par sekund zmizla a vybledla. Rady? skusenosti? nazory? budem vdacna za kazdy jeden, prajem krasny den baby

konikkon
17. jún 2021

Nie si tehotná, pripadne ide o pokazený test. Žiadnu inú radu tu nedostaneš, než si urobiť ďalší test. Držím palce.

monka105
17. jún 2021

Prepáč, ale ja na tejto fotke veľmi čiarku nevidím, iba nejaký fľak a druhý test je biely. Ak by si bola tehotná, tá čiarka by tam snáď zostala. 🤷🏻‍♀️ Možno iba nejaký chybný test. Ja mám tiež skúsenosť s tými intimed, že sa tam presúvalo farbivo na stokrát a bolo treba naozaj čakať tých 5 minút, kým ako-tak uschol, aby sa dalo odčítať výsledok. Veď keď-tak skús ešte iný test.

anjelicek26
17. jún 2021

Tak jasne ked ide farbivo cez to, tak to vyzera, ze ciarka bude a potom sa to posunie dalej... tieto testy su negativne.

autor
17. jún 2021

@anjelicek26 ano viem co myslis, ale farba uz cez to presla a uz som to mala polozene len kym to vyschne cele a vtedy sa tam objavila.. no nic z toho zrejme

klip0
17. jún 2021

Pre toto som vždy zavrela oči na pár sekúnd 😅🤷 treba počkať aspoň chvíľku a potom vyhodnocovať test.
Ale samozrejme kľudne môžeš byť tehotná, ja som prvu čiarku v tehotenstve mala fakt brutálne slabú a až potom silnela. Nič neostáva len zajtra/pozajtra/ešte neskôr skúsiť test znova.

nina255
17. jún 2021

Laicky pre teba - Vsak ten moc vzlina po tom teste najskor cez jednu ciarku (testovaciu) az cez druhu (kontrolnu)... ak je tam pritomne HCG ta prva ostane ruzova tiez lebo sa to tam “zachyti” a ide dalej ku kontrolnej ktora musi byt vzdy ruzova aby bol test platny... nenapisala si nic ine len si prisla na to ako funguju tehotenske testy... ak by si tehotna bola ta ciarka prva je hned ruzova a nezmizne vobec...ale ty tehotna niesi ten test je negat

kristianka2255
17. jún 2021

@nina255 ze prisla si na to ako funguje test 🤭😂😂

autor
17. jún 2021

@nina255 ja chapem co pises, a netestujem prvy krat v zivote a viem ako funguju tehotenske testy, nemusis byť uštipačna ani sa mi vysmievať. Ciarka tam bola po tom co uz bol test rozpitý, ale dakujem tak ci tak za koment, beriem ako negativny samozrejme, len som sa chcela spytať, je to forum, ktore na to sluzi a su tu ovela ale ovela sprostejsie otazky.

kristianka2255
17. jún 2021

ano ona najprv trosku zruzovie jak cez nu prejde moc to je normalne,ale ked opat zbledne test je negativny.Je to bezne.

autor
17. jún 2021

@kristianka2255 moč cez nu prešla, ked mysliš to, ked ten test ponoriš a pomaly cezeň prechadza.. to bolo chvilu po tom, ale pri tychto testoch je to asi takto, ok neriešim to uz ani neberiem do uvahy 🙂 ale diky

dasi123
17. jún 2021

Ahoj. Nič si z toho nerob a zmeň test. Verím že si ju tam videla. Prvá zmizla aj mne, 8 dní pred ms. Včera som mala dostať a test v deň meškania takýto. Ms neprišla zatiaľ a verím že nepríde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre