Dnes som si urobila test vyšiel duch, videla to aj sestra, slabá ale ružová ale bola viditeľná. No ale potom zmyzla neviem čo si o Tom mám myslieť.. Ms má prísť zajtra.
Už počkaj na MS rovno.
Zmizla.
@stanulienkat Ach hej len mi klávesnica preskakuje 😂
Jaaaj tato vyhovorka😁 i a y uz nemozu byt viac od seba🙈
Negatívny
@really8 Nikto sa tá nepýta na I Y ja som sa opýtala či mal niekto skúsenosť z takým testom. Nie som v škole Keď máte hlúpe otázky nekomentuje, nikto vás nebude chváliť nezaujíma ma to....😂
Vsak ja sa nic nepytam tak ako mozem mat hlupe otazky😁🙈
Test pozitívny nebol, vybehol len kanálik kým bol test mokrý. Keby bol test pozitívny tak čiarka ostane. Koľko ti mešká ms
Ciarka z testu nezmizne,to co ste videli,bol asi len kanalik
@bejbs123 Ale ružový ?
@sense Nemeška
Tak pravdepodobne ste odcitavali vysledok este z mokreho testu
@bejbs123 Nie test som spravila a dala naspeť do papiera potom som ho vybrala cca po 5minutach ukázala sestre a bola ružová čiarka.
Tak potom ostava uz iba moznost,ze test bol chybny
Mne sa to tiez stalo. Test vysiel pozitivny. Videla som krasnu ruzovu ciarku aj ja aj muz ale ked zaschol tak potom tam uz ta ciarka nebola. Resp. Bola ale ozaj ze ovela slabsia skoro neviditelna. A na druhy den som mala dalsi pozitivny test kde uz ciarka bola silnejsia
Tak počkaj ci bude meškať
Fiha, riaden skok z takmer ničoho na toto👍 tak gratulujeme a nech nezmizne uz🤭😉
Gratulujeeem 🙏🙏♥️🤰
Tak táto už nezmizne
@lamonita Neverím tomu lebo keby som aj tehotná bola, tak včera by mi ukázalo ducha aspoň ale zmizla. Nechápem už ničomu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skúsim další ráno