Čiarka verzus povestný duch na Pepino teste

28. feb 2023

Ahojte, s mužom sme si povedali, že by sme mohli skúsiť ďalšie bábätko (teraz prvý cyklus bez ochrany) a mne sa zdá, že mám "príznaky" presne ako keď som čakala prvú dcérku - u mňa najmä absencia akéhokoľvek PMS, tak som nevydržala, mám 3 dni do ms, a takto mi vyšiel test. Je to Pepino, mala som ho doma už dlhšie. Čo si o tom myslíte?
Pri dcérke mi tehotenstvo potvrdil tiež Pepino test ale zdá sa mi, že vtedy bola čiarka "ružovejšia".

anjelicek26
28. feb 2023

Tieto testy aj z vody duchuju :( Takze 50/50 bohuzial, iny test kup radsej, este je vsetko otvorene...ciarka tam je, pekna, ale v snazilkovych skupinach som ich videla za posledny rok az moc, aby som povedala, ze jasne tehu.

dzulli1980
28. feb 2023

Čo sa týka Pepina, ten by ukázal aj z rannej šálky kávy //, kúp spoľahlivejší a testuj najskôr v deň očakávanej ms.

leeenka26
28. feb 2023

Vyzera, ze este ani nie je poriadne zaschnuty a uz je tam //. Ja mam jedneho takeho pepina teraz v brusku a som.v 37.tt, tak ti silno drzim palce. Skus pre istotu aj iny test. Ale mne pepino ukazal...nema vsak dobru povest

dominikak4
28. feb 2023

Držím palce, aby to vo Vašom prípade bolo tehotenstvo, ale jednu vec nechápem. Takmer všetci vedia, že Pepino duchuje, že je to nespoľahlivý test, stále dookola sa to tu rozoberá na fórach. No aj tak si ho ženy stále kupujú a potom sa pýtajú a fotia čiarky, ktoré by na iných testoch boli jasné tehotenstvo...Na čo je to dobré? Veď keď nie je test spoľahlivý z recenzii, tak s ním nestrácam čas a kúpim si lepší iný test v lekárni, nie? Mňa by to teda stresovalo, ako ženu túžiacu po dieťati, keby mi test ukáže čiarku a potom iný nič. Ja som si ho nekúpila nikdy lebo som si prečítala, že ukazuje falošné výsledky.

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

ahoj, bohuzial spravit si pepino test aby si zistila ci si tehotna je to iste ako si ten test nespravit..50 na 50, bud si alebo nie. Tento mileny testik mi ukazujr čiary, duchov a pomaly aj ufonov. samozrejme, ja, ktora som potratila pred rokom v 14 tt a nedarilo sa nam otehotniet 2 a pol roka, som tieto ciary nebrala moc zdravym sposobom a upustila som sa v testovani az kym som si neprecitala vsetky story na MK a hlavne tú, kde spravilo ruzovu ciarku z cocacoli zero alebo muzskeho moču. takze nie, odhod tieto testy a uz si ich nikdy nekupuj.

autor
1. mar 2023

Ďakujem vám, popravde som nevedela, že je to s tými testami až také zlé, keďže ako som spomínala, doteraz mi vždy ukázali pravdu. Keď budem mať cestu do lekárne, kúpim digitálny a budem vedieť na isto. Dám potom vedieť, ešte raz ďakujem 🙂

simca06022011
1. mar 2023

Najlepšie by bolo keby si ru všetky precitali ze Pezinok duchu je a nemajú ho kupovať. Nech sa prestanú predávať a rieši to výrobca,

dusankomoj
1. mar 2023

@dominikak4 na slovo presne! 👍

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

Digitálny test je 25-kový, kúpte si obyčajný mamatest, dr. max alebo Livsane, alebo aj ten z lekaren plus je fajn.. tie su 10kové. Digi si kúpte až ked vám výjde jeden z tých normálnych testov pozitívny. Digi je obycajný test, ktorý tak isto ukáze čiarku, len na základe intenzity čiarky vie cca uhádnuť aj týždne. Ten som si robila, ked som mala mama test riadne pozitívny.

bejka90
1. mar 2023

@snazilka_bio_mamka tebe inakvidim aj na modrom teste ducha...to boli teraz tie testy? Ci uz davnejsie?

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

@bejka90 ,nie teraz boli robené, resp. vcera.. nic z toho nebude, toto su moje testy z dnesneho rána

bejka90
1. mar 2023

@snazilka_bio_mamka takneviem nechcem davat nikomu falosne nadeje ale ja na tom dnesnom vidim velmi slabeho ducha na poslednej fotke...skusila som j uaj trosku upravit a vidno lepsie podla mna aspon umna v mobile :D takze mozno tvoje pepina niesu falosne...🙂 ja som mala tiez take pepino..livsane az o par dni na to slaby duch...no len u mna potom prisla ms a ptoom uz testy biele :(

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

áno, vidim aj ja, ale ak tam bola aj včera taká, tak dnes už mala byť taká normalne viditeľná.. nie vykukaná :(

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

keď som pred rokom otehotnela na 10 dpo som mala viditelného ducha a na druhy deň už slabú čiaru .. potom som o bábo aj prišla. testy mi takto duchujú už 2 deň, keby sa tam uchytilo už by musela byť silnejšia, nedavam si nádej.. len ten pepino ma dobre zmiatol

bejka90
1. mar 2023

@snazilka_bio_mamka kazdy 2.den je silnejsia akus zajtra:( ja ked som cakala prve tak 10dposom nemala ani naznak a na 14dpo slaba ciarka

mysiacik28
1. mar 2023

Podla mna to s nimi vobec nie je zle. Ked som nebola tehotna, nebola tam ziadna ciarka. A ked som bola tehotna tak mi to ukazal ako prvy 🙂 podla mna tehotna si ;) neznamena to, ze tehotenstvo neskonci a nepride ms. Ale proste cisrka za mna nevznikne bez hcg 🙂

snazilka_bio_mamka
1. mar 2023

@mysiacik28 bohužiaľ, ja to nevidim už ružovo.. asi by to bola velká náhoda.ale dakujem za povzbudenie 🙂))

bejka90
1. mar 2023

@snazilka_bio_mamka a bt si nemerias? Joj no drzim prsty aby z toho nieco bolo nakoniec..nech tu mame cim viac dobrych sprav 🙂 daj vediet o par dni 🙂

sonka333
1. mar 2023

@dominikak4 súhlasím 🙏aj ja si to myslím len dodám že nielen pepino ale v poslednom čase veľa testov takto vie oblbnúť.. viď môj test nižšie ⬇️dr.max,nie zrovna najlacnejší "tehu to nebolo a nejednalo sa ani o biochemické...bola som aj u lekára a všetky ostatné testy negat. Kedysi to bolo inak...aspoň čo ja som testovala...a nebolo toho malo...na druhé dieťatko sme si museli počkať 14 rokov takže čo to uz mam natestované....ale plne s vami súhlasím,pepino by mali úplne stiahnuť z trhu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre