Čiarka po limite. Čo si mám o tom myslieť?

sofia14
24. feb 2013

Ahojte dievčatá! Včera ráno som testovala, som pred MS, a vyšiel mi negatívny test. Dnes som sa naň pozrela v koši a je tam druhá slabá ale viditeľná čiarka. Čo si mám o tom myslieť? Prsia mám dosť naliate a bolestivé ako pred menštruáciou. A dva krát som mala závrať. Ale možno si to len nahováram...

janicka11
24. feb 2013

Ahoj,tuším že aj na testoch je písané že len neaký usek časový je to platné čo je na teste potom už nie. ☹ takže neviem,moc sa nespoliehaj na to že si tehotná.Radšej si urob ešte jeden test ak teda váhaš.

jana2210
24. feb 2013

ahoj ja som mala ten istý pripad sice nie po dni som to zbala🙂)) teiž som si robila test a najprv vysla I ciarka po par minutach som isla na wc a len tak som sa pozrela na test a boli II čiarky,a dnes mam krasnu 19 mes.dcerku..
skus si spravit test z ranného mocu

dukokatka
24. feb 2013

ja si myslim ze budes tehotna,na 99%

bubelko
24. feb 2013

na tvojom mieste by som pockala ci pride menstruacia a ak nie, tak by som si par dni potom urobila este jeden test. 😉

martinazvo
24. feb 2013

ja som mala prve testy pozitivne aj az po takej pol hodine... az ako hcg stupalo sa ukazovala skor... a vidis - cakam dvojicky 😀

darinkazv
24. feb 2013

toto sa stalo aj mne. len ja som ho nehodila do koša, ale tak nejak som ho nehala na stole, že čo ak. a potom som testovala a testovala a čiarka silnela a silnela. a dnes tie kolajničky majú presne 10 mesiacov 🙂

papinotata
24. feb 2013

ano suhlasim, aj ja som mala druhu ciarocku velmi slabu, ale ako hovoria mamicky...pockaj do menstruacie a ked nic...tak je to jasne 🙂

gumimaci
24. feb 2013

ahoj, ja som mala prvy test taky, ze mi ukazal "ducha" ciarky po 2 hodinach asi. Ale v den ocakavanej menstruacie uz to boli kolajnice. Treba par dni pockat 😉

viktoria2011
24. feb 2013

Určite by som par dní počkala a uvidíš ale myslim si že si tehotna...ak by si nebola ta druha čiarka by tam nebola ani o dva dni....ale je tam 😉

mandragora22
24. feb 2013

asi si tehotna. o take dva-tri dni bude ciarka podstatne "rychlejsia" a silnejsia. stalo sa to aj mne, hoci druha ciarka sa mi ukazala v limite, ale bola taka, ze som si musela pomaly lupu vziat, ci ma oci neklamu. no a o 4 dni som to zopakovala a bola uz silna 🙂

zuzana2000
24. feb 2013

presne ako ty..aj som testovala a keďže mi vyšiel negatívny test, tak som ho hodila do koša....potom som išla opäť niečo do koša zahodiť a pozerám na teste slabá čiarka....tak som ho vytiahla....a nechala manželovi na stole....ten sa smial, že či som tam tú čiarku dokreslila :- 😅 , no a dnes má Adamko 2 roky aj 7 mesiacov....🙂 držím palce...o pár dni vyskušaj znovu.

boobaa
25. feb 2013

ja som mala minulý mesia druhú // po limite na 6 testoch (10 mamatest) a tehu som nebola, došla mrcha. takže ja z vlastnej skúsenosti a pokoji na duši už budem vyhaszovať test po uplinutí limitu von oknom

mrva
25. feb 2013

mne čiarky postupne silneli (v termíne tam neboli žiadne) a tehu som nebola ... skús počkať aspoň 3-4 dni po očakávanej MS.

suz2
25. feb 2013

toto isté sa stalo mojej kamoške a teraz má už 2ročnú dcérku :o) ale ako radia baby, skús po pár dňoch test zopakovať....aj moje prvé // boli veeeeeľmi slabunké, manžel ledva uvidel druhú čiarku... o 2 dni to už bolo jasné ako facka :o) držím palce :o)

carmella
25. feb 2013

jednoducha odpoved - si tehotna .. poznam to z vlastnej skusenosti
potom Nam napis ci sme mali pravdu.. Drzim palce 🙂

kika1111
25. feb 2013

hej, mne toto vo februári urobili 3 testy a tehu nie som podľa krvi.. mne to urobili testy od Dr. Max - a vraj je to to isté ako RapiClear... takže týmto testom by som neverila.

elzu
25. feb 2013

Právě od toho tam ten limit je...vše, co se obkeví po něm, není spolehlivé...takže je to 50: 50...jak píšou holky, lepší počkat na MS či pár dní po ní, to už by se do konce limitu měl objevit adekvátní výledek... Moc držím pěsti!!! 🙂

fomarik
25. feb 2013

Aj ja som druhú čiarku mala až po troch hodinách a bola z toho naša milovaná dcerka!!!! Už som tomu nedávala žiadne šance. Bol to test Mamatest.

matuskova003
25. feb 2013

urcite si urob druhy test o par dni ... ja som si minule takto robila tiez test, bol negativny tak som ho hodila do koša...otvorim ho za neaku hodku a bola tam druha palicka . a ms prisla... tak radsej skus neaky presny test 🙂 držim palce 🙂

mia_31
25. feb 2013

tak mne sa to stalo minulý mesiac, čiarka po limite, viditelná žiadny duch, na druhý deň ráno som si urobila nový ten bol negatívny a večer som dostala ms. Takže tiež by som radšej na tvojom mieste počkala. ale mnohým babám tu, to vyšlo 🙂

fikolina
27. feb 2013

Na teste je vzdy napisane , do kolkych minut mas vyhodnotit vysledok...max to byva do 10 min...potom je test neplatny a moze byt mylný....preto ked mne vysiel neg. tak som ho hned hodila do kosa aby som si nerobila plane nadeje 😀

mers111
2. apr 2018

Ahojte, vidím, že je to už starší príspevok.. ale chcela by som sa opýtať..robila som test RapiClear kazetu a po limite sa tam "zjavila" druhá čiarka... slabá, ale bolo ju vidno.. ide o to, že som síce nemala pohlavný styk, ale s priateľom sme sa viac maznali a trochu som dostala obavy.. bohužiaľ, test som už vyhodila a nemám lepšiu foto.. máte skúsenosť s tým testom a so slabšími čiarkami po limite?

domculik
2. apr 2018

@mers111 nooo podla vsetkeho test autorky tohto prispevku bol napokon pozitivny... a mojej znamej nedavno tiez najskor nebolo vidno na teste nic a po par minutach - po limite sa ciarka zjavila a teraz je tehotna... cize kludne moze byt, treba si spravit test opakovane.

suesue1983
2. apr 2018

@mers111 Ahoj tento test mne robil falosne ciarky skus kupit iny nie kazetovy.

suesue1983
2. apr 2018

@mers111 Na foto nic moc nevidno ale mbe teda tento robil take kanaliky ze ivh bolo z metra vidiet ja by sim skusila urcite iny

mers111
3. apr 2018

@domculik ďakujem za odpoveď.. ja som skôr myslela tinni,lebo píše,že mala tiež tento test 🙂 .. a myslíš že by to šlo aj bez toho aby bol vo mne? Viem,že sa možno teraz budete smiať,ale na internete som čítala už kadečo.. a je pravda že som aj trochu paranoida..

mers111
3. apr 2018

@suesue1983 ďakujem za odpoveď..trochu si ma upokojila.. no veď práve, že som aj čítala nie veľmi dobre recenzie na tento test.. už ani neviem aká presne to bola čiarka,lebo test je už dávno vyhodený.. potom prišiel aj ms, ale v Tom čase som brala veľmi silné lieky pri ktorých sa nesmie otehotnieť a teraz som sa zľakla že čo ak som aj bola tehu,a kvôli tým liekom to nemusel byť ms,ale potrat? Viem že som paranoid a,no naozaj ma to veľmi vydesilo keď som si na to spomenula...

suesue1983
3. apr 2018

@mers111 Tak som rada že to dopadlo dobre,myslim že ak to bolo v termine bola to normalna ms)

mers111
3. apr 2018

@suesue1983 ďakujem. Nemám pravidelný cyklus cca 28-35.. snáď :/

suesue1983
3. apr 2018

@mers111 Aj ja mam tak ale ak to nebolo niekedy mimo tak sa neboj)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre