Čiarka po limite

16. jan 2024

Ahojte, mam len takú otázku.. robila som si test clear blue ten co ukazuje +(foto nizsie) ... asi do 10 minút mi ukázalo len - tak som ho vyhodila, no šla som vyniesť kos a sa mi roztrhol. Uvidela som ten test a tam jasná čiarka, uplne modrá ale len taka tenučka.. myslíte, že to už nemám brat absolútne k úvahe keďže to bolo tak po hodine? Ďakujem za odpovede

petamich
16. jan 2024

na tychto testoch po limite a ked uschnu sa zvykne zvyraznit kanalik, ktory by bol ciarkou, ked by bol pozitivny

prave preto pisu v navode, ze po limite uz nie je platny 🙂 pripadne zopakuj o 2-3 dni

autor
16. jan 2024

@petamich no ved to mi nejde do hlavy, že kanalik býva väčšinou sivý ale hentá čiarka bola presne taká istá modrá ako druhá čiarka.. no len bola tenká

petamich
16. jan 2024

na tomto teste nebyva sivy, na tomto teste je modry (aspon co si pamatam), sivy byva na tych testoch, kde je ciarka ruzova, tak ci onak, test po limite je po limite 🙂 ked tak by som zopakovala

autor
16. jan 2024

@petamich aha, tak to som nevedela. Ďakujem za info 🙂

annalubuska
17. jan 2024

Ja by som si to pre istotu zopakovala, už bolo pár takých čo ukázalo čiarku po limite a bola +. Odporúča sa tak po 2 dňoch, v prípade + by tam mal byť každých 48h nejaký nárast hCG

natalymindo
18. jan 2024

Môj osobný názor je ze si tehotná... mne ukázal tiež po limite. A som tehotná.

autor
19. jan 2024

@natalymindo dnes som mala negatívny takze nič 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre