Čiarka nesilnie

4. máj 2023

Ahojte. Od pondelka si robím každé ráno test a čiarku mám stále rovnakú, digi mi vyšiel 2+3 , len tú čiarku som chcela vedieť či silnie, veď to by tak malo byť nie? Som z toho nespokojná

autor
4. máj 2023

Tuto sú včerajšie ráno

kvetinka1918
4. máj 2023

Ahoj mne prvé 4 dní ukazovalo takú čiarku ako tebe a silnejšia nebola tak som to skúsila o týždeň a čiarka bola výraznejšia ako kontrolná a mala som potvrdené tehotenstvo.

autor
4. máj 2023

@kvetinka1918 ja idem až v stredu k dr na potvrdenie. Dovtedy ma snáď porazí… inak neviem koľko mi mešká menzes lebo naposledy som ho mala vo februári, keďže kojím ..tak si to neviem ani vyrátať

kvetinka1918
4. máj 2023

Menzes si mala naposledy vo Februári, Noo nič iné neostáva musíš byť trpezlivá a držím palce.

zenulkaaa
4. máj 2023

Prosim ta nestresuj. Neviem vobec naco testujes kazdy den. Ved ta ciarka tam je, to je hlavne, hcg stupa v prvych dnoch pomaly a hlavne, u kazdej zeny je cely priebeh tehotenstva uplne iny.

autor
4. máj 2023

@kvetinka1918 ale to je kvôli nepravidelnému cyklu, otehotnieť som mohla max pred 3 tromi tyzdnami cca ..inokedy nie

autor
4. máj 2023

@zenulkaaa ďakujem za upokojenie,😊 babatko si velmi prajeme , dúfam ue všetko bude ok, už nebudem robiť žiadne testy

domcatko1811
19. feb 2024

Ahoj, ako to prosím ťa dopadlo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre