Ahojte 9 DPO dnes ráno som robila test kde vyšla čiarka, no potom zmizla 😄 čo si o tom myslieť chybný test ?
staci pozriet fora. toto sa opakuje v kazdom druhom prispevku.
tehu sa takouto ciarkou nepotvrdi, ani nevyluci. dolezite je aby to casom zislnelo. ak zmizne, je kludne mozne. ze to tehu ani nebolo.
tato ciarka je sice o malinko silnejsia,a ko na inych testoch,a le stale je to este vlemis labe na to,a by ot bolo jasne
9dpo je zufalo zavcasu... to sa este HCG nemoze vylucovat v dostatocnom mnozstve ani keby boli dvojicky. Nehovorim, ze sa to nestane NIKDY, ale je to skor vynimka.
to nie ciarka ale zateceny test
@okm221 ja len, že je to implantácia. Implementácia znamená úplne niečo iné 😊
Mala som takúto čiarku, všetci mi hovorili že tehotná nie som a neskôr mi prišla aj menštruacia ale ukazalo sa že tehotná som skutočne bola....len bolo mimomaternicové :D nechcem ťa strašiť alebo čo to určite nie je tvoj prípad, test si si robila len skoro, počkaj pár dni a znovu sa otestuj a ja ti držím palce že bude pozitivny a že vynosíš zdrave bábo, potom nám daj vedieť ako si dopadla 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa chybný. Je nejaká krivá a ďaleko. Urob ešte jeden.