Ahojte, robila som si test ked mi menstruacia meskala 2 dni, pozitivny. Clearblue ukazoval 2-3 tt.
Priznaky som uz mala, no pobolieva ma stale brucho, nie velmi ale jemne, dnes som mala zly pocit tak som urobila druhy test. Cize tak 5 dni od prveho. Ciarka je slabsia a Clearblue ukazuje 1-2 tt. Nebol to vsak ranny moc ako predtym, ale poobedny.
Viem co to asi znamena ale chcem sa opytat ci ste mali nieco take a skoncilo to nakoniec stastne?
Nemyslím si že by ti clearblue ukazoval kvôli poobednemu moču z 2-3 na 1-2 ..
Máš foto obyčajných testov ? Použila si rovnakú značku? :/
@saskia222 ak uz pred 5-6 dnami si mala pozitivny test, tak dnesny ranny uz mal byt podstatne silnejsi.
Ale chcem dufat, ze je na to nejake vysvetlenie lepsie a vsetko bude v poriadku.
Dakujem zeny, dam vediet❤️
@saskia222 mne pri všetkých piatich tehotenstvach veľmi slabo stúpao hcg. Presne aj po týždni som nejaká úplne silné koľajnice. A vždy to bolo ok . Podla fotky ti test zosilnel, takže netreba stresovať. Prve 2 týždne po vynechani menzesu je koli tomuto blbé testovať, lebo je to zbytočné dosť stresujúce
@saskia222 mne silneli ciarky na testoch straaasne pomaly, robila som si starosti tak ako ty no a pritom je vsetko v poriadku 🙏🙂 uz som 37tt a cakam uz len kedy sa vypyta na svet 😁
@kvetinka1797 bodaj by to aj u nas bolo tak, blahozelaam k drobcovi! 🙂
Tak podla usg tam nieco je, vraj to vyzera dobre ale mensi tyzden ako podla poslednej ms. Zajtra idem na hcg tak uvidime.
@majamat no vyzera to katastrofalne :( …. V pondelok vecer som zacala spinit, menstruacne bolesti, v utorok som bola opatovne na usg a hcg. Na usg stale zvysena sliznica, hcg 180, vacok nevideli. Poslali ma domov ze mam prist zajtra znova na hcg a usg. Odvtedy cely cas spinim a mam menstruacne bolesti…. Uprimne, bojim sa ze je to mimomaternicove a ze budem musiet ist do nemocnice a nechat 11 mesacnu doma bezo mna… kedze cerstva krv zo mna vobec nejde…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.