Pekný deň, robila som si test utorok poobede 1. 8. (v ten den mi 1. den meškala MS) a aj dnes ráno 4. 8. a čiarka je rovnako slabulinká, len duch vlastne. Okrem toho som si urobila aj digitálny, aby som mala istotu a vyšiel pozitívne. Obávam sa ale biochemického tehotenstva.
Mám PCOS a anovulačné cykly. Bol zázrak, že som ovuláciu v júli mala. Veľmi sa tešíme, no zároveň je tam strach. Chcem sa spýtať, je tu niekto, komu čiarka nesilnela, no napriek tomu sa tehotenstvo vydarilo? K lekárovi som objednaná až 24. 8.
Ďakujem pekne.
Ako pisala Ninka tak ešte potvrdiť hcg ale videla som tu že ženy skúšali z lekárne nejaky test na detekciu hcg a keďže ide víkend a idete až najskôr skúste si to kúpiť 😊 ale vôbec neviem či je to reálne alebo ukáže len blud to som ja zase nekukala ale ak si niečo vygooglite možno nájdete odpovedať že či sa to oplatí a ešte aj že aký akú značku ..treba skúsiť o pár dni verím ze sa vám pošťastí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikis123 najlepšie je ísť na krv a o dva dni znova. Vtedy uvidíš ci hcg stúpa