Čiarka na teste netmavne ani po pár dňoch

nikis123
4. aug 2023

Pekný deň, robila som si test utorok poobede 1. 8. (v ten den mi 1. den meškala MS) a aj dnes ráno 4. 8. a čiarka je rovnako slabulinká, len duch vlastne. Okrem toho som si urobila aj digitálny, aby som mala istotu a vyšiel pozitívne. Obávam sa ale biochemického tehotenstva.

Mám PCOS a anovulačné cykly. Bol zázrak, že som ovuláciu v júli mala. Veľmi sa tešíme, no zároveň je tam strach. Chcem sa spýtať, je tu niekto, komu čiarka nesilnela, no napriek tomu sa tehotenstvo vydarilo? K lekárovi som objednaná až 24. 8.

Ďakujem pekne.

ninka99865
4. aug 2023

@nikis123 najlepšie je ísť na krv a o dva dni znova. Vtedy uvidíš ci hcg stúpa

megleka
4. aug 2023

Ako pisala Ninka tak ešte potvrdiť hcg ale videla som tu že ženy skúšali z lekárne nejaky test na detekciu hcg a keďže ide víkend a idete až najskôr skúste si to kúpiť 😊 ale vôbec neviem či je to reálne alebo ukáže len blud to som ja zase nekukala ale ak si niečo vygooglite možno nájdete odpovedať že či sa to oplatí a ešte aj že aký akú značku ..treba skúsiť o pár dni verím ze sa vám pošťastí

floki1994
4. aug 2023

@nikis123 robila si tu istu znacku testu v ten isty cas behom dna? Treba si to tak odsledovat a hcg stupa obden...alebo potom ist na krv ako je vyssie spomenute...ked digitalny ukazak tak tehu si ..otazne je len ci je tehotenstvo prosperujuce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre