Čaute...viem, že je to klišé ale sama som sa ocitla v takejto situácii. Mali sme intimny bašavel s priatelom počas plodných dní. Ja mam 30 on 33 a nepoužívame ochranu, ale ani sa nesnažíme. Hovorime si, že ked to bude tak to bude. Som 2 dni pred krámamy ale uz asi 5 dní mám strasný vytok, mam pocit akoby som sa občas pocikala. Nesvrbí, nepáli len je toho vela. Som strašne unavená posledné dni, chodím spať o 19,00 :D Mám pocit akoby na mna niečo liezlo ale nemam teplotu ani hrdlo ma nebolí. Vcera som si kupila pepino test a dnes rano som si len tak pre istotou urobila test i ked som este len 2 d. pred menstruaciou. Skoro ma porazilo lebo ako sa to vyfarbovala rysovala sa tam ciarka. Aj tam bola. Sice velmi slaba ale bola, viditelna. Po 3 infarktoch som to s trasucimi rukami odfotila. Sla som si spraviť kavu a nakrmiť zvierata a po 10 min. som sa na to so zovretym zvieračom a ciarka zmizla. Tak teraz nechapem celemu. Tu fotku com som spravila, bola taka tmavšia ale ked som dala zvšiť detaily vidiet podla mna. Ale bola tam naozaj ale po 5 min nebolo ani stopy. Prosim kočky, čo to moze znamenať, som alebo nie som? bola ste na tomto niektorá rovnako? mate skusenost s pepino testami? neblbnú? klepu sa mi ruky od nervozity...
@veronikaszabova no urobim si hend rano druhy.. takto to fakt nevidno ale bola tam.. fkat nechapem co toto ma byt. Mozno chybny test?
@snazilka_bio_mamka skus ju sem dat bez efektov
@ahoj0 skusim urobi rano druhy alebo az pozajtra.. uvidim či ma nebudu mrle žrať
@ahoj0 nemam už lebo som v praci.. :(
30 ročná žena ktorá sa vyjadruje “krámy” 😱🤦♀️
Mimochodom, ak si prečítaš návod na použitie, určite tam je napisane po akom čase odčítať výsledok testu a po uplynutí určitej lehoty je výsledok neplatný. Takze ak tam bola čiarka v danom časovom limite, test bol pozitívny. Ideálne je skúsiť ešte jeden zajtra ráno z prvého ranného moča
Skôr si myslím, že ako tá kontrolná plocha postupn evlhla, tak bola chvíľu ružová a postupne sa to ustálilo.
@cookie29 su tu staršie zeny, ktore sa vyjadruju o sebe ako o tehu a snažilka a manželíček takže slovo KRAMY si myslim, že v norme. Každa to pouzivame 🙂 a ano viem, ako sa pouziva test. Po tom ako sa poličko vyfarbilo bola tam ciarka ale po 5 min. zmizla uplne. PRETO sa pytam, či sa to stalo niektorej.
@ibrunova ona sa ustalila a 5 min tam ta čiarka bola. potom to začalo miznuť
@snazilka_bio_mamka mňa by asi vystrelo, urob druhý test.
@snazilka_bio_mamka zaujímavé že práve ty si robíš test 2 DNI PRED MS, ktorá nás ešte nedávno presviedčala že test si môžeš urobiť až po 2 týždňoch meškania lebo ti skôr ani neukáže 😂😂😂 ... @katka281 pozri autorku príspevku 😂
@barus26 no ale nie 8 dni pred MS :D to je trocha hardcore. sice aj 2 ... no co uz tak som TEľA len sa bojim.. ostatné hladajú čiarky všade ale ja sa bojim.. čo ked ma opusti priatel :D ostanem na ulici s dieťaťom :D
Počkaj ci ms príde a ak nepride testuj... Takže až o dva dni... Ak máš byť tehu tak budeš aj o dva či tri dni.... A nemusíš naháňať duchov... A najlepšie digi tie neduchuju ani čiarky neblednu a netmavnu
@sense teraz uz nebudem testovať, za 2 dni mi ma dojst MS takze urobim tak cez vikend.. len ma to mierne vyplašilo. Jedna pani tu spomina ze som zvozila jednu ktora si 8 dni pred ms robila tusim test a ja som sa vyjadrovala o tom ze pred ms je zbytočne lebo aj tak este neukaze no a teraz som padla mierne povedane na hubu ale stale som toho nazoru ze pred ms to moze byt hocico.. aj biochemicke aj chybny test takze tak..len som chcela vediet ci sa s tym niekto stretol
@snazilka_bio_mamka ja skôr nerozumiem, či teda chcete dieťa alebo nie. V úvodnom príspevku píšeš že ste mali sex počas plodných dní, ak to bude tak to bude a neskôr že sa bojíš že ťa opustí a ostaneš s dieťaťom na ulici. Odporúčam si najprv ujasniť či chcete dieťa a podľa toho sa správať sa sexovať.
@barus26 ano, vsimla som si 😄 ale zahryzla som si do jazyka Barus 😄 my tu zvedavost mame v sebe, podla mna skoro kazda zena je zvedava uz pred menstruaciou ci sa zadarilo ci nie. Kazda vieme ze by sme nemali testovat skor ako v ocakavany den ms, kazda vieme a pozname kedy je to najistejsie, ale aj tak je zvedavost silnejsia 😄
@martul no ja si lubim robiť srandu 🙂 hlavne ked som vyplašena :D neopustil by ma. Neplanujeme ale ako som pisala keby sa pošmykne tak to bude. A nesexovali sme schvalne kvoli tomu, ale vtedy bol doma. Pracovne je preč na tyzdne bohuzial.
@katka281 myslela som si že som silnejšia ako zvedavosť :D to je ked robim niečo proti zdravemu rozumu. Ale uz počkam par dni a či vynechaju alebo nie a potom budem dalej stresovať :D
@snazilka_bio_mamka pepino test aj mne ukazoval trosicku neskor, neviem ci maju menej farbiva alebo co. Ja by som skor verila vysledku co bol v limite, ako tomu po 😊 a taky akoby vodickovy vytok je vraj bezny v tehotenstve -inac aj ja ho mam a hadam aj kazdy den 😄 ak tam ta druha ciarka bola, tak podla mna si, ono na fotkach su tie ciarky horsie vidietelne ako nazivo.
@snazilka_bio_mamka nie nie 😄 zvedavost premohla aj mna veru 😄 uvidis, kazdopadne drzim palce 🍀
@katka281 na živo to bolo tam.. až som sa vyplašila. Uz som si robila viac krat pred tym testy a takyto som nikdy nemala. Proste tam bola.. nemusela som čachrovať pod lampou a pod prirodzenym svetlom proste tam bola. Tak som si sla porobiť ranne zalezitosti lebo do prace som sa musela vychystať, potom začala miznu tak som este urobila tuto fotku ale nedalo sa uz na foto vidiet a potom som sa sla pozriet po 15-20 min a bol čistý. Počkam par dni.. no mam taky pocit ze to možno bude presne to .. popravde, u mna sa chtíč bo dietati strieda ako počasie. Raz si hovorim ze ako mi je dobre ze som slobodna a nemam ziande starosti, potom ked som s kamoskymnym synom tak mi je clivo. Ale ked si mam predstaviť ze budem mat svoje mam z toho strach . Nie som tak pripravená ako tuto ostatné.. že sa snazia, čakaju atd. Nie som ani finančne ani psychicky pripravená a s priatelom este ani nebyvame spolu. Ale povedal ze keby sa nieco stalo tak hned ide vybavovať hypo a dame to doporiadku všetko. Bojim sa všetkeho, tehotenstva, porodu, novorodenca.. viem ze nie som jedina takato na svete. Tak neviem co z toho bude ale až to bude čo to bude, život to takto zariadil
@snazilka_bio_mamka podla mna si 😁 teda len podla tvojich slov sudim. Neboj sa, vsetko sa postupne vyriesi. Dietatko je v dnesnej dobe obrovsky dar. Skus najblizsie dni este iny test, silneju bezne tak kazde 2 ci 3 dni. My sme sa snazili a poviem ti pravdu, tiez mam pocity ze nie som zrazu pripravena 😄 strach je bezny, postupne sa ho urcite zbavis a uvidis vsetko bude dobre. Je pekne ze sa takto k tomu priatel stavia zodpovedne. Aj financne to isto zvladnete, kopec krasnych veci dievcata predavaju aj cez bazar.
@cookie29 ďalšia mudrlantka- ty máš vyštudovaný pedagogický odbor či čo? Keď máš potrebu riešiť blbosti? Krámy, menzes, perioda, jahôdky, ms ....je úplne jedno ako to kto volá. 😱 🤮🤮🤮 Nevadí mi keď to niekto takto nazýva ale je mi na 🤮 keď vidím tie povýšenecke komentáre ako od teba
@katarinka89 ja som nahodu nahlasila tvoj koment :D :D :D a chcela som tú cookie29 prepac mi :( ja som blba uz ani nevidim co robim :D
@katarinka89 prepáč, ale to patrí skôr do pubertalneho slovníka... ale máš pravdu, niekoho ta puberta jednoducho neopustí ani v neskoršom veku. A netuším, čo to ma spoločného s pedagogickým odborom, ktorý mimochodom vyštudovaný nemám.
Možno máš len málo hcg ešte tak tam ta čiarka neostala alebo je taka slabá že ju nevidíš, testni zajtra a daj vedieť, držím palce 🍀
@viikkki určite napisem ako to dopadlo.. počkam uz do MS, len 2 dni a napisem ako to dopadlo 🙂
@snazilka_bio_mamka keď tam bola ta si keď zmizla po časovom limite skus o 2 dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@snazilka_bio_mamka skusila by som zajtra rano druhy test. Ak ciarka uplne zmizla, tak by som sa na to moc nespoliehala.