Čiarka na teste

4. sep 2021

Ahojte musim anonymne kedze ma tu vela ludi pozna 😁 tak k veci 2 den mi meska menzes... test mi teraz poobede ukazal takuto ciarku 😁 viem ze najlepsie robit z ranneho ale bola som nedockava 😁 menzes mi nezvykne meskat chodi ako hodinky pri prvom som mala v den meskania kolajnice a teraz toto ..
Pred menzesom ma pravidelne bolia prsia a teraz nic...a pri prvom dietati som mala bolesti prs ...moze byt ze by som mala daky zdr. Problem a ukazuje takto test? Ze by bol falosne pozitivny?Mali ste uz niekto nieco podobne?

veronice
4. sep 2021

Tiez som mala takyto 2 dni meskania MS. Pri prvej som mala taky 1 den pred MS. Podla mna je to tam, sprav este z ranneho mocu 😉👍

som_ponorka
4. sep 2021

pri prvom ma tiez boleli prsia od zaciatku,teda bol to moj prvy priznak este pred meskajucou MS a pri druhom zacali az o dost neskor.

autor
4. sep 2021

Dakujem Vam pekne za vase skusenosti .. nechcem sa radovat do predu .. spravim si ranny test a uvidime 😊 napisem potom 🙈

simona139469
4. sep 2021

Podľa mna si tehotná no skús ešte fakt ráno test a uvidis

lenuska333
4. sep 2021

Aj ja som mala druhu čiarku takú slabšiu a bola som tehu

luciador
4. sep 2021

Podľa mňa nie je falošne pozitívny a môžeš sa začať tešiť, Gratulujem 😉

autor
4. sep 2021

Ja som si robila test o 3 poobede tak skusim spravit rano .. 🙈

nikol789
4. sep 2021

Podľa mna sa môžeš začať tesit , gratulujem ❤️❤️ Ja som mala presne takýto v deň očakávanej MS a som už v 4 mesiaci, držím palčeky ❤️❤️

autor
5. sep 2021

Ahojte tak rano som si robila test a takto vyslo modry je zo vcera a ruzovy zrana...🤷‍♀️

luci_ba
5. sep 2021

ahoj, a nemáš ešte taký modry? Je dobre testovat tou istou značkou a obden najlepšie 😊 ale vyzera to dobre podla mna, nech silnie ✊

mimi16
5. sep 2021

Jednoznačne pozitívny

simona139469
5. sep 2021

Nooo, gratulujeeem🥰 jasne pozitívny test.

autor
5. sep 2021

@luci_ba ano mam aj modry 😃 len som mala dva a akurat som otvorila ruzovy 😃 ale urcite ho este vyuzijem 😄 dakujem Vam pekne baby 🙃

summersunny94
5. sep 2021

Pozitívny 😊 gratulujem maminka 😊 veľa zdravíčko do celého tehuľkovania (aj po ňom) prajem ❤️

aduska54
6. sep 2021

Gratulujem 😊

3nana13
8. sep 2021

Ako to dopadlo?

sandrika1986
8. sep 2021

Ahojte, ktory tehotensky test sa Vam osvedcil ?

autor
9. sep 2021

Ahojte tak dnes som si robila test rano a taky to bol 6 den mi meska 🙂

summersunny94
9. sep 2021

Jeeej uzasne ako zosilnela čiarka, hotové koľajnice už 🙂 neviem si ani predstaviť co by som od šťastia robila keby si aj ja nájdem tento masiac takyto test 😊

autor
9. sep 2021

V pondelok behnem doktorovi hadam uz bude nieco vydiet co myslite? 🙂 som z toho trosku mimo kedze za 3 mesiace mam nastupit do prace 🙈

summersunny94
9. sep 2021

Jasné že už niečo bude vidieť 😊 no tak to už asi nenastupite do práce heh 😊 možno keď tak na chvíľku teda no 🙂

autor
9. sep 2021

@summersunny94 prajem ti aby si aj ty taky nasla 🙂 urcite sa to podari ❤

summersunny94
9. sep 2021

Ďakujem ti za povzbudivé slová kiežby si mala pravdu ❤️

autor
10. sep 2021

@summersunny94 urcite ano ❤ len netreba na to tolko mysliet .. ja som chcela velmi a zacali sme sa snazit celu dovolenku a nepodarilo sa az teraz v auguste .. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre