Čiarka na teste

6. júl 2023

Každý deň tu pribudnú najmenej 2 diskusia či vidíte čiarku na teste baby vážne? Na fotke to úplne skresľuje a keď nie ste si iste test si zopakujte na druhý dej ráno. A nie tu dávaj test s jednou čiarkou a pytat sa či ste tehotné. Ja viem že možno túžite veľmi po bábätku ale pochybujem, že vám pomôže keď vás tu niektorá z nás napíše že nie ste určite tehotná.

domka222
6. júl 2023

Nechápem to ani ja,tiež som mala 2x MA,ale nikdy som nerobila testy ako šialená pred MS. No ale každá je iná

majamat
6. júl 2023

ja chapem, ze chcu babatko a nerobi mi problem pochopit, preco robia milion testov, nech robia.

ja hlavne nechapem, preco ich tu vystavuju a cakju, ze im vsetci potvrdia tehu, hoci na teste nie je co k potvrdeniu, lebo testy nenormalne duchuju a ak je tam aj slaba ciarka, nic to nedokazuje.
jednoducho treba najst kolajnice a bude to jasne a nebude treba hladat duchov.

nelca0510
6. júl 2023

Problemom je aj to,že sa nečíta návod pribaleny k testu. A hľadá sa druhá čiarka aj keď tam nie je zreteľná. Najhoršie sú tie fotky rozobranych testov a potom zarucene nerobiť tie a tie testy,lebo duchuju 100%

majamat
6. júl 2023

skusila som taku malu statistiku - asi nepresnu., lebo za stak dokladne som sa tomu venovat nechcela.

ztestov, kde bola druha cierka jasnejsia, vyraznejsia, vacsinou o tehu islo. asi len 1x sa nejednalo o tehu a tusim 1x neviem.
pri testoch, kde autora doslpva lupou hladala ducha, islo o tehu asi 1x, hoci takychto testov tu bolo dvojnasobok. bolo tam aj niekolko testov, kde som sa nedozvedela vysledok, ale teda minimalne polovica bola negativna.

cize co z toho vyplyva?
ye duch na teste je bezpredmetny

janetinka27
6. júl 2023

Vies co, mne to nevadi. Nech tu kludne testy su. Obycajne sa podla nazvu da zistit, ze v prispevku bude odfoteny test a tym padom je mozne ho preskocit. Ja si tie testy zvyknem pozriet, potom okamzite na to zabudnem a zivot ide dalej.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
7. júl 2023

Casto je na teste velmi slaba druha ciarka. Len sa neda povedat, co to je-falosny duch, ciarka ktora zosilnie o par dni, kanalik... Pre niektore zeny to moze byt svetielko nadeje, na ktore cakaju roky.
Aj tak im niektore zeny napisu, ze tam nic nie je. Pritom naozaj tam nieco je. Tak bud to vidia, ale pisu naschval, ze tam nic nie je alebo nemaju dost dobre oci a nevidia to, co druhi vidia. taketo zeny by nemali v tychto prispevkoch reagovat - ich odpoved je v kazdon pripade zbytocna.

zuzanockamt
7. júl 2023

@majamat Môžeš si do štatistiky doplniť dva prípady "duchov", keď čiarku bolo ledva vidieť, testy boli robené niekoľko dní pred MS a tehotenstvo to bolo. - môj prípad. Nikdy mi testy neukazovali dve čiarky (aj keď veľmi slabé), iba keď som bola tehotná.

majamat
7. júl 2023

@janetinka27 to co kazda robi doma, cize aj keby urobi 20 testov za den, to mi nevidime, to je jej osobna vec.
skor id o to, preco maju taku neskutocnu potrebu ukazovat to na nete vypytovat sa, ci tam vidime druhu ciarku.

a co sa tyka zraku sotatnych, zalezi od techniky, ja neviem ako moze neikto nepochopit/nevsimnut si, ze technika skresluje., ked vidim test nazivo a crta sa tam druha ciarka, po odfoteni an fotke ju predsa neuvidim taku ako nazivo, tak pochopim, ze asi to fotak, ci mobil skreslil. a kedze na MK to nazivo nikto nevidi, tkau fotku je tu uplne zbytocne pridavat.
druha vec, zrejme si pisala o nadeji autorky prispevku s tehu testom, no ano, ale nie kazdy ma taky nazor, ze nadej treby podporovat za kazdu cenu. ved to,c i tehu je, alebo nie je my neovplyvnime a ked sa na to vlemi upina, bude sklamana tak ci tak,a kurat nie z MK,a le o tyzden neskor. a mozno to bude este horsie, alebo to bude v sebe zivit dlhsie.

majamat
7. júl 2023

@zuzanockamt tu ide skor o to, ze taku ciarku netreba brat vazne, ale urobit test znovu. nepolemizovat na tym, ci tam je duch,c i nie je, alebo tak ako na snehoviely test ci uz je pouzty,c i nepouzity, ale aj test s duchom, nie su relevantne. treba njst kolajnice, lebo len tie jasne ukazu, ci to tehu je,a lebo nie je.

toto vzdy zavisi od ovulacie, kedy prebehla, aj ked ms meska 1den, hoci ide o tehu, nemusi test ukazat, lebo ovulka bola neskor ( len tak mimochodom, cyklus nemusi byt na den presne,a ko sa niektore domnievaju, za pravidelny cyklus sa povazuje cyklus s odchlykami par dni )

jednoducho v kazdom nejasnom pripade, opakovat testy a nei hladat duchov.

zuzanockamt
7. júl 2023

@majamat Stačí merať BT a aj z takéhoto testu je hneď jasné, či ide o tehotenstvo. Ja som na 9 DPO testovala na istotu, vedela som podľa teploty,že to bude pozitívne, hoci čiarku bolo ledva vidno.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
7. júl 2023

@zuzanockamt ano, su aj ine sposoby,a ko zistit tehu,a le ak BT nemera, tak potom jedine cakat a opakovat test. ked prejade neikolko dni tak je jesna, co to bolo, ci len bezvyznamny duch, ci tehu.

a napr BT nemozem moc merat. viem, ze sa to robi pravidlene rano, v rvnakom case, no ja vstavam zakazdym inak a robim aj nocne. a to dost nepravidlne.

lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lovatko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
7. júl 2023

@majamat vies, vela zien ma neskutocnu potrebu fotit sa s niecim drahym, luxusnym, nastelovanym, foti svoje decko ako opicu v outfitoch ci nohy s pozadim mora, odfoti varene vajce s avokadom na ranajky... tieto potreby predvadzat sa mne napriklad pridu vrcholne otravne, ale rolujem dalej. Urcite radsej si pozriem fotku testu, uz viackrat nejaka baba bola zhejtovana za "nic nevidim, nie, nie si tehotna" a nakoniec tehotna bola a pisali sme si ss, pretoze mala/mali rozne gyn problemy a tehotenstvo bolo zazrak. Preto by bol svet krajsi, keby niektore zeny nekomentovali prispevky so slabymi ciarkami a niektore zeny (ja) nekomentovali adventne vence pridane v prvu adventnu nedelu o 23:59, lebo by sa svet zrutil, keby ho nejaka zena nepridala.

majamat
7. júl 2023

@janetinka27 tak ale je rozdiel, ked chce neikto ukazat nieco, co vytvoril, co si naarazoval, ci nieco pekne co kupil, ako ked chce niekto ukazat ... sak ani neviem co tym ukazuje, cim sa predvadza, to sa ni pomenovat neda.

zuzanockamt
7. júl 2023

@majamat Pre niekoho je v danú chvíľu dôležitá nová kabelka alebo topánky, pre iného test, ktorý môže byť pozitívny. Ak ma kabelka nezaujíma, prejdem ďalej, nekomentujem, že ma to nezaujíma a je to povrchné a nepodstatné.

janetinka27
7. júl 2023

@majamat no preto, ze posudzujes zo svojho pohladu,.co je vraj dolezite a co nepodstatne. Mne vence, stromceky atd idu na nervy. Ae nikdy som yo nekomentovala a ani o tom nezakladaladiskusiu, necihala som na taky prispevok,aby som si tam zasla zahejtovat. Prajem kazdej dufajucej silnejucu ciarku. Neviem, co praju ostatne, najma tie hejtujuce, ale asi nepraju nic.

majamat
7. júl 2023

@zuzanockamt
@janetinka27 cudzi test predsa nie ej dolezity pre nikoho, krem dotycnej, je to osobna vec, co oblecko nie je.

zuzanockamt
7. júl 2023

@majamat A pre teba je dôležité cudzie oblečenie, kabelka, veniec, vianočný strom, odfotený obed alebo ranná káva? 🤔 Tiež je to dôležité iba pre dotyčnú.

janetinka27
7. júl 2023

@majamat pre mna je ten test urcitou nadejou a vzbudi to vo mne radost. Kabelka mi je ukradnuta a predvadzanie, spulenie, umele pozy su pre mna otravne.

majamat
7. júl 2023

@zuzanockamt je to ako obchod, aj tam pozeram, hoci to nie je moje a an i si to neplanujem kupit, ale pozriem. to si uolne bezne ludia pozeraju.

no tehu testy som este nikde vystavene nevidea.

majamat
7. júl 2023

@janetinka27 nadej, ktora mozno skonci sklamanim, ktore je uplne zbytocne, keby sa taka falosna nadej nevyvolala.

zuzanockamt
7. júl 2023

@majamat Veď ťa nikto nenúti tieto témy pozerať. Ja statusy s hovadinami rovno preskakujem, nepozerám.

majamat
7. júl 2023

ak tam tehu je, tak ta nadej a radost pride a opravnene,

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre