Ahojte, mešká mi asi 3 dní menštruácia. Cez víkend mi vyšiel prvý pozitívny test s úplne slabuckou čiarkou. Dnes ráno z prvého moču bola ta čiarka viditelnejšia, tak som sa potešila. Ani neviem prečo, ale urobila som si ešte jeden test pred obedom a čiarka bola ledva viditeľná (nejak extra som toho nevypila). Myslíte, že už môžem rátať s tým, že ide o biochemické tehotenstvo? Foto mi neviem prečo nejde pridať.
Ak budete mat niektorá s niečím podobným skúsenosti, tak budem vďačná za názor.
Robit test pred obedom a porovnavat ho s rannym je blbost. Porovnava sa test robeny rovnakou znackou testu robeny v rovnakom case. Ak by to aj bolo biochemicke, HCG by ti az tak vyrazne nekleslo od rana do obeda, tak rychlo za par hodin.
@andrea_82 značka testu je rovnaká. Ja v podstate ani neviem prečo mi to napadlo. Asi som nevedela ovládať ten strach a bola som zvedavá, či to bude rovnaké. Dosť som ostala sklamaná a tiež som uvažovala, ze ci mi napríklad za 5 hodín mohlo tak klesnúť hcg. Každopádne ďakujem za názor
sprav z ranneho mocu, stredny prud... a porovnaj s tym z rana... ciarka by mala silniet...
To že si ty myslíš že si malo píla neznamená že si ho aj fakt malo píla . Keď si robila ráno nemala si prečo robiť po pár hodinách úplne nelogické myslenie . Sa ukľudní prvom rade čo ti pomôže sa testovať po cca 5 hodín zas . Bolo samozrejme že bude test slabší ako ráno . Keď už si sa chcela testovať tak nesmieš 2 hodiny minimálne piť a to ti tiež v takomto ránom štádiu nemusí pomôcť . Nepoviem keby zajtra si sa chcela zas otestovať . Áno človek sa boji a tak ale vôbec by si to neovplyvnila keby si už o to prichádzala . Takže kľud otestuj ráno keď tak veľmi chceš ale naj až štvrtok
@mariska1989 no práveže som 2,5 hod pred tým vôbec nepila. Ale máš pravdu, absolútne nelogické co som urobila. Skúsim až vo štvrtok ráno
Sprav Test min o dva dni. Za den nestupne a neklesne HCG hned tak. Mozno skor stupne, ale to musis mat zrovna ten interval, ze kedy to stupne. Idealne az o 4 dni testovat. Tam uz musis vidiet maly rozdiel
Zbytočne sa stresuješ takto . Ja viem že človek nedočkavy ale úplne zbytočne urobený test alebo úplne zbytočne sa nad ním takto rozpoložiť a dať sa do stresu . Ja viem človek sa boji ale čo sa na stať sa stane . Viem o čom hovorím mám za sebou dva potraty
@kiki68 ďakujem za upresnenie a názor
@mariska1989 ved to si teraz nadávam, ze son sa zbytočne vystresovala. Uz som mala raz biochemické a preto som sa zasa toho zľakla a nejak som neuvažovala asi, ze sa dostanem len do stresu, keďže som čítala nejaké diskusie, kedy mali kočky na obed silnejšie testy, než ráno.
To s tými potratmi ma veľmi mrzí. Je to strašne pre ženu
Každá si niečom prejdeme . A čo sa má stať sa stane . Nezmení to človek a ak hej príde to neskôr . Pozri netvrdím že test nemôže zosilniť . Áno posledné tehotenstvo po tých 2 potratoch a po 2 biochemickych som bola na pokraji všetkého možného/ nemožného . Testovala som sa 2 x za deň a áno vybehol mi na obed silnejšia čiarka ako ráno . A to za každým kým som si urobila digitálny a mal mi hodiť 2-3 a mne hodil 3+ som sa potom bála zas či nie sú dve lebo aj zle mi bolo . Keby teraz som sa mala testovala tak ver že už ten stres a strach nechcem zažívať a otestujem sa až keď mešká a potom Max deň pred tým ako mám ísť ku gyn.. ty sa hlavne nad tým nepozastavuj ak chceš urob zajtra test no naj by si mala až vo štvrtok budeš vidieť lepšie rozdiel
Vieš dať foto? Na porovnanie?
@sofia1979 chcela som, ale nejde mi to. Stále mi píše, že sa nedá vybrať z dôvodu zamietnutých povolení 🤷♀️
@mariska1989 tak potom veľmi dobre vieš čo sa v človeku deje a vedie ho k tomu, aby si robil test 2x za den.
Urobím zajtra a uvidím
Preto ťa ukludnujem aby si sa nad tým tak neuvažovala . Chápem ťa úplne no dám radu z vlastnej kože že to není ok . Hlavne držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Cim menej koncentrovany moc, tym svetlejsia ciarka. Takze tak