Ahojte,poraďte,čo si o Tom myslieť. Spravila som si test dr.max do prudu moču,test bol negatívny.nechala som ho však položený asi 2 hodiny na parapete a neskor som sa tam pozrela a niečo tam je. Urobil vám niekedy toto tento test?máte daku skúsenosť?
Čiarka po limite sa neráta, vyskúšaj urobiť znovu test ak mešká MS.
@mojeprvebabatko skôr to vyzerá ako kanálik
@mojeprvebabatko mne pár krát áno. Urob test o 2 dni
@janka_01 urobil ti to tento dr.max? A bol to kanalik?
@mojeprvebabatko kanáliky mi urobilo viacero testov (dr Max, livsane) ale vždy bola čiarka šedá/biela. Áno boli to kanáliky. Ostatné testy boli negat. Ťažko povedať ako to je u teba. Preto otestuj o 2-3 dni
@janka_01 dakujem za odpoveď,tak potom to asi bude kanalik.ale skúsim teda pre istotu ešte ďalší test
ja tam teda nevidim nic, a v navode snad je napisane do kolkych min sa ma test odcitat....
@simona1306 teraz trochu humoru,treba si nasadiť 👓🤣🤣🤣
Moj duch po limite ma 9 rokov 😁 Pockala som na limit a slahla ho do kosa.Ani neviem aka intuicia ma k tomu kosu pritiahla spat este raz sa pozriet a eeejha 😁
Zrovna dnes som si ho robila aj ja a podobný výsledok (vidím tam aj bez okuliarov)😄 naozaj spraviť ešte jeden test a uvidí sa 🙂
@maminkadeticiek silnela to čiarka postupne?
Ak sa ti nechce cakat, skus testy roznych znaciek. Inac jedine pockat.
@dominika1922 a tebe to tiež vyskocilo po limite? Nepridás fotku či to je rovnake? 🙂
@janka_01 Jasne.
@mojeprvebabatko v limite ale zas mne ešte nemešká. Rada by som ale už som ho včera vyhodila:-/
@dominika1922 no tak to je úplne iná vec,keď v limite 😊 myslím,že ti môže gratulovat
@mojeprvebabatko práveže keď mi ešte nemešká tak je to docela zvláštne. Ja som si ho robila len pre srandu lebo som mala pred dvoma dňami špinenie tak ma zaujímalo čo uvidím😀 ale mám pocit že tieto nebudú moc dobre. Najviac sa mi osvedčili klasické dr max 🙂
@janka_01 nič tam nie je 🙂
@janka_01 este ta to nepreslo?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mojeprvebabatko