Ahojte, moze byt toto prava ciarka alebo kanalik? som.cca 10 -11 dpo a testy su adiel see now ktorym moc neverim, privitam skusenosti. Vcera a predvcerom som skusala tento test tiez a bol biely. BT sa drzi v rozmedzi 36.90 -37.00 ale zda sa mi skoro este na pozitivny test.
vyzera to ako ciarka a na tento vysledok nie je skoro🙂
Ciarkaa podla mna 🍀🍀🍀 toez testuje. Stymto a nic na nom, drzim palce
dakujem baby.. ja som uz po 2 rokoch skepticka voci vsetkym ciarkam sveta ale ak tam bude aj zajtra a bude silnejsia tak mozno si to trocha pripustim. 🙂🙂
testovat Ti staci o 2 dni. silno drzim palce, nech ciarocka silnie.. 🙂 vyzera to nadejne
@ilene22 dakujem ❤❤❤
ak to máš test Pepino, kúp si iný, už tu viackrát baby písali, že tie v poslednej dobe robia duchov a sú falošne pozitívne.
@andrea_82 adiel see now ale spravila som si aj mamatest lebo ani ja neverim tymto neznamim tenkym testom, podla mna su rovnake ako aj pepino len ine balenie. ja si myslim ze vidim aj na mamateste 🙂
áno aj tam je slabučká druhá čiarka 🙂
@jahodka249 je tam druhá 🙂 gratulujem
@jahodka249 pozitívne, gratulujem 🙂
tiez si myslim, ze je to ciarka 🙂
@jahodka249 drzme si palce navzajom.🤞🤞🤞🤞🤞🤞
@jahodka249 Aj ty aj autorka máte krásne čiarky ♥️. Gratulujem a prajem krásne tehulkovanie 🥰.
Urcite ciarka
Podla mna ciarka, 10 dpo mi nepride velmi skoro. To, ze bol vcera negativny, neznamena, ze dnes nemoze byt pozitivny. Treba este testovat, ale vyzera ro dobre👍. Drzim palce.
nakolko hcg stupa po 2 dnoch, staci testovat kazdy druhy den.. drzim palce, vyzera to slubne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
toto je čiarka 🙂 sprav si aj iné dni a mala by byť silnejšia 🙂