Zdravim, menzes ma prist dnes, test vysiel takyto, je to zn Dr.Max.. zvyknú tieto testy duchovať? Alebo sa to da uz nazvať čiarka? Ďakujem...
@julia2002 pardon, mk trosku zhorsil kvalitu fotky, takze tu je vidno menej. Odfotila som druhy krat, len test uz medzitym uschol.. každopádne ciarka tam ostala, len neviem ci sa to sa nazvat čiarkou, ci duchom.. 😏
Podla mna je to ciarka, ja som mala este slabsiu a takmer neviditelnu a bola som tehotna.
Je to čiarka, mám 2 deti a pri oboch som mala takéto čiarky. 🥰
Aj ja som mala v deň očakávanej ms takúto čiarku ... dnes má tá čiarka 7 rokov 🙂
Mne to vyzerá skor ako čiarka,ale dr max mi už viac krát doruzova duchovali,tak radšej počkaj dva dni ci bude silniet.🙂
@zenulkaaa akú slabú si mala ak sa smiem spýtať, bolo to vidno na fotke, alebo len voľným okom?
Ja si tiež myslím, že je tam čiarka 🙂 môj test bol takýto, ba možno aj ešte slabšia druhá čiarka a som v 24. tt 😊
Gratulujem 😊😊
@zazrakysadeju pozri moj album Nase babatko este v brusku a tam hned prva foto je ako som testovala
Ja tam vidím čiarku. Ja som to tiež tak mala.
@zenulkaaa kukla som, bolo to vidno pekne aj na foto 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.