Čiarka alebo duch

18. jún 2023

Zdravim, menzes ma prist dnes, test vysiel takyto, je to zn Dr.Max.. zvyknú tieto testy duchovať? Alebo sa to da uz nazvať čiarka? Ďakujem...

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. jún 2023

@julia2002 pardon, mk trosku zhorsil kvalitu fotky, takze tu je vidno menej. Odfotila som druhy krat, len test uz medzitym uschol.. každopádne ciarka tam ostala, len neviem ci sa to sa nazvat čiarkou, ci duchom.. 😏

zenulkaaa
18. jún 2023

Podla mna je to ciarka, ja som mala este slabsiu a takmer neviditelnu a bola som tehotna.

miruska655
18. jún 2023

Je to čiarka, mám 2 deti a pri oboch som mala takéto čiarky. 🥰

dzulli1980
18. jún 2023

Aj ja som mala v deň očakávanej ms takúto čiarku ... dnes má tá čiarka 7 rokov 🙂

miruska655
18. jún 2023

Tu je, slabá ale je 🤣 už bude mať pol roka

melany444
18. jún 2023

Mne to vyzerá skor ako čiarka,ale dr max mi už viac krát doruzova duchovali,tak radšej počkaj dva dni ci bude silniet.🙂

zazrakysadeju
18. jún 2023

@zenulkaaa akú slabú si mala ak sa smiem spýtať, bolo to vidno na fotke, alebo len voľným okom?

smajcii
18. jún 2023

Ja si tiež myslím, že je tam čiarka 🙂 môj test bol takýto, ba možno aj ešte slabšia druhá čiarka a som v 24. tt 😊
Gratulujem 😊😊

zenulkaaa
18. jún 2023

@zazrakysadeju pozri moj album Nase babatko este v brusku a tam hned prva foto je ako som testovala

mamabudiakova
18. jún 2023

Ja tam vidím čiarku. Ja som to tiež tak mala.

zazrakysadeju
18. jún 2023

@zenulkaaa kukla som, bolo to vidno pekne aj na foto 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre