Dobry den, potrebovala by som poradit, ci som spravne precitala tehotensky test, pripadne co by ste robili na mojom mieste.
Urobila som si test a vysli mi vyrazne dve ciarky. O babo sa nesnazime, mam doma male rocne. Avsak pri testovani som ho viacej zamocila. Druhy test uz mi vysiel negativny.
Prosim, ma niekto podobnu skusenost? Trosku z toho vysalujem, lebo uz by to bolo piate🫣🫣🫣🫣
Dakujem za akukolvek odpoved
@saseniatko Fúha, tak toto už je solídna čiarka na to, aby to bol duch alebo chybný test. Určite skús aj iné testy.
@rurutiax skusila som taky isty este v ten vecer a ten uz vysiel negativne…ale popravde teraz ma to po tyzdni opat zacalo strasit ze ci nahodou predsa 🫣
@saseniatko vecer si mohla mat viac zriedeny moc a menej hcg v nom tym padom a preto mohol byt negativny( alebo sa to tak tebe mozno zdalo ale ciarka bola slabsia? ) ked je uz tyzden od testu urcite otestuj znova, lepsie mat istotu…aspon pre mna
Skus predsa ďalší test.
@rurutiax och vdaka, tak som dufala, ze niekedy tie testy zblbnu🫣 tak vyskusam znova a uvidime co bude
@bm_ toto bolo o 2 hodiny🫣 cele take cudne
@saseniatko Keď testuješ druhý krát v ten istý deň, tak už je moč zriedený a nemusí ti ukázať pozitivitu. Najlepšie sa testuje z ranného moču, takže by som skúsila ešte zajtra ráno.
@saseniatko ano, vyzera negativne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@saseniatko odfot ten test.. Ak je to "mamatest" alebo "sluníčko" tak to ani neber do úvahy.. Robia regulérne čiarky aj z vody.. Viď môj test tento mesiac a tehotná niesom