Chybný pozitívny test

saseniatko
12. jún 2023

Dobry den, potrebovala by som poradit, ci som spravne precitala tehotensky test, pripadne co by ste robili na mojom mieste.
Urobila som si test a vysli mi vyrazne dve ciarky. O babo sa nesnazime, mam doma male rocne. Avsak pri testovani som ho viacej zamocila. Druhy test uz mi vysiel negativny.

Prosim, ma niekto podobnu skusenost? Trosku z toho vysalujem, lebo uz by to bolo piate🫣🫣🫣🫣

Dakujem za akukolvek odpoved

sunshine_18
12. jún 2023

@saseniatko odfot ten test.. Ak je to "mamatest" alebo "sluníčko" tak to ani neber do úvahy.. Robia regulérne čiarky aj z vody.. Viď môj test tento mesiac a tehotná niesom

saseniatko
autor
12. jún 2023
rurutiax
12. jún 2023

@saseniatko Fúha, tak toto už je solídna čiarka na to, aby to bol duch alebo chybný test. Určite skús aj iné testy.

saseniatko
autor
12. jún 2023

@rurutiax skusila som taky isty este v ten vecer a ten uz vysiel negativne…ale popravde teraz ma to po tyzdni opat zacalo strasit ze ci nahodou predsa 🫣

bm_
13. jún 2023

@saseniatko vecer si mohla mat viac zriedeny moc a menej hcg v nom tym padom a preto mohol byt negativny( alebo sa to tak tebe mozno zdalo ale ciarka bola slabsia? ) ked je uz tyzden od testu urcite otestuj znova, lepsie mat istotu…aspon pre mna

jaskolka
13. jún 2023

Skus predsa ďalší test.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saseniatko
autor
13. jún 2023

@rurutiax och vdaka, tak som dufala, ze niekedy tie testy zblbnu🫣 tak vyskusam znova a uvidime co bude

saseniatko
autor
13. jún 2023

@bm_ toto bolo o 2 hodiny🫣 cele take cudne

rurutiax
13. jún 2023

@saseniatko Keď testuješ druhý krát v ten istý deň, tak už je moč zriedený a nemusí ti ukázať pozitivitu. Najlepšie sa testuje z ranného moču, takže by som skúsila ešte zajtra ráno.

saseniatko
autor
13. jún 2023

Prave urobeny, co myslite? Ja nic nevidim, tak snad uz klud 🫣😃

bm_
13. jún 2023

@saseniatko ano, vyzera negativne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre