Chyba v balení Top test

20. okt 2023

Ahojte. S priateľom sme boli na výlete a necítila som sa najlepšie tak pri nákupe som si hodila do košíka aj tieto testy. Neviem kedy mi má prísť menštruácia, pretože beriem norethisterom na vyše 20 dní a chcela som byť kľudná tak ma neodsudzujte že zbytočne testujem a že test je negatívny 🙂
Skôr sa chcem spýtať či toto nebude chyba v balení. S týmito testami skúsenosť nemám iba s prúžkovými top testami a tie nevyzerali ako rapi clear.
Za normálnu odpoveď ďakujem 🙂

autor
20. okt 2023
janai1
20. okt 2023

test je negativny. A ano, vymenili testy v balení, mali tam byť iné

ikonica
20. okt 2023

Ano tu som tu zachytila zopar sprav, ze mali v topteste rapiclear... Asi je to jedna firma a pomiesali to...

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
20. okt 2023

Uz sa mi to stalo pri kazetovych, zamerne som nekupovala RapiClear, lebo tie ma raz dobre vyplasili, ciarka jak svet, jasna ako facka a tehotenstvo to nebolo, ostatne testy negativne a kupila som Toptest a ten isty test v baleni, Rapiclear, skoro ma porazilo a to iste, pozitivny a tiez sa o tehotenstvo nejednalo. Baby tu chvalia tieto Toptesty, ale za mna jedno velke nie.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. okt 2023

@janai1 nepýtala som sa či je negatívny. Viem o tom. Len ma to prekvapilo po otvorení že rapi clear

autor
20. okt 2023

Ďakujem vám 🙂 tak aspoň viem čo nekupovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre