Ahojte. S priateľom sme boli na výlete a necítila som sa najlepšie tak pri nákupe som si hodila do košíka aj tieto testy. Neviem kedy mi má prísť menštruácia, pretože beriem norethisterom na vyše 20 dní a chcela som byť kľudná tak ma neodsudzujte že zbytočne testujem a že test je negatívny 🙂
Skôr sa chcem spýtať či toto nebude chyba v balení. S týmito testami skúsenosť nemám iba s prúžkovými top testami a tie nevyzerali ako rapi clear.
Za normálnu odpoveď ďakujem 🙂
test je negativny. A ano, vymenili testy v balení, mali tam byť iné
Ano tu som tu zachytila zopar sprav, ze mali v topteste rapiclear... Asi je to jedna firma a pomiesali to...
Uz sa mi to stalo pri kazetovych, zamerne som nekupovala RapiClear, lebo tie ma raz dobre vyplasili, ciarka jak svet, jasna ako facka a tehotenstvo to nebolo, ostatne testy negativne a kupila som Toptest a ten isty test v baleni, Rapiclear, skoro ma porazilo a to iste, pozitivny a tiez sa o tehotenstvo nejednalo. Baby tu chvalia tieto Toptesty, ale za mna jedno velke nie.
@janai1 nepýtala som sa či je negatívny. Viem o tom. Len ma to prekvapilo po otvorení že rapi clear
Ďakujem vám 🙂 tak aspoň viem čo nekupovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.