Chrípka alebo príznak tehotenstva ?

simik7192
26. nov 2019

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať že či máte skúsenosť z tehotenskym príznakom? Bolesť hrdla, hnačky, zle na žalúdku? Test som si ešte nerobila, vychádza mi to až v sobotu, aby bolo niečo vidno l. Ďakujem vám

natalindaaaaa
26. nov 2019

Ktorý dpo si? Ja si myslim, že na priznaky je ešte dosť skoro.. Ale možem sa myliť 🙂 Držím palce

budemematbejby
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simik7192
autor
26. nov 2019

@natalindaaaaa 10-11dpo

mogaa
26. nov 2019

tehotenstvo nie je choroba😉 môže ti byť síce zle od žalúdku, ale bolesť hrdla? skús diétny režim, ak je ti zle nanajvýš paralen, kludne po glgoch cola alebo pepsi zmiešaná s minerálkou a počkaj 2-3dni a urob si test

ivkazba
26. nov 2019

Hnačky či nevoľnosť môže byť príznak tehotenstva, 10-11 dpo by to už mohlo byť, nakoľko vtedy už stúpa hcg ktoré tieto príznaky spôsobuje. Ale to hrdlo a nevoľnosť mi skôr indikujú nejakú virózu. Ale veď skús si urobiť test, ak si 10 dpo tak už by ti teoreticky mohol ukázať.

simik7192
autor
26. nov 2019

@budemematbejby čítala som ze niektoré baby mali s tým problém, že mali hnačky preto že telo prišlo na to, že vo vnútri niečo cíti nové tak sa bráni

simik7192
autor
26. nov 2019

@ivkazba myslíš že clearblue test digitálny-co aj ukazuje v akom si týždni, by bol dobrý nápad?

natalindaaaaa
26. nov 2019

@simik7192 mne napr palickovy test ukazal velmi slabu čiarku, kt sa nedala odfotit a digi v ten isty den ukazal 1-2

ivkazba
26. nov 2019

@simik7192 tak to ti neporadím, v testoch sa nejak nevyznám, ja som si vždy robila nedigitálne, s digi skúsenosti osobné nemám

hennyinnsbruck
26. nov 2019

Digi by som tak skoro nerobila...
Ci si tehotná zistíš jedine testom. 10-11dpo by mal byť duch.
Každá žena má iné príznaky.

evkakozickova
26. nov 2019

@simik7192 áno ja som mala tiež také príznaky brala som aj antibiotiká no bolo mi ešte horšie myslela som si že to je len vedľajší účinok tak som ich prestala brat a test ukázal pozitívni

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkakozickova
26. nov 2019

@maciatkolulu áno bolelo ma hrdlo proste chrípka cele telo má bolelo tak som išla k dr a ten mi dal antibiotiká čo je na tom ? Vtedy som ešte nevedela že som v tom.

maciatkolulu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evkakozickova
26. nov 2019

@maciatkolulu ako som písala bolelo ma všetko takže mi dal antibiotiká ďalej neriešim!!

maciatkolulu
26. nov 2019

@evkakozickova 😂😂😂😜ok

lenka2710
26. nov 2019

@simik7192 ja som mala na začiatku tehu takú nadchu,no katastrofa! Nos upchaty,nepomahal ani sprej, ešte som ale nevedela,že som tehu! Niekde som čítala,že tehotenska nadcha, že sprevádza niekoho aj celé tehu, no neviem,mňa to našťastie prešlo! Môžeš mať aj hnacky, zapchu, pocity na zvracanie!Ja mám aj strašne bolesti popod brucho,proste si nemôžem ulavit a reže ma popod brucho tak,že si niekedy nemôžem ani sadnúť
Urob test a uvidis,možno máš naozaj len nejaku virózu

evkakozickova
26. nov 2019

@maciatkolulu 😝😝😝😂

ibrunova
26. nov 2019

@simik7192 mňa veru úplne na začiatku, kým som to ešte nevedela, dosť preháňalo prvé dni, pri oboch deťoch.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babatkoo
26. nov 2019

Ahoj ja som od 22 DC citila v rovnaky cas bolest oboch noh a zimnicu a vecer aj bolest hlavy. Chora som sa necitila byt, v hrdle ma neskriabalo, sopel ani horucka neboli. 24 DC sa mi to nezdalo a spravila som sj test. Bol pozitivny. Takze u mna telo reagovalo ,,chorobou"

ivkaemko
30. nov 2019

Ahojte my s priateľom chceme strašne bábätko aj sme už čakali pred dvomi rokmi ale bohužiaľ skončilo to mimomaternicovym tehotenstvom kde mi vzali pravý vajickovod. Teraz mi robili drilling vajecnikov nakoľko mi zistili že som mala anovulacne cykli. Mali mi robiť prefuk ale zistili že ten ľavý mám priechodný. Poslednú menštruáciu som mala 27okt. do 1 decembra. Cyklus mám nepravidelny. Po laparoskopi som cítila konečne ovulaciu ktorú mi potvrdil aj ovulacny test s priateľom sme mali v ten deň aj deň pred nechraneny styk. Ovulácia bola 24.11. čiže 6 dní dozadu. Už dva dni cítim bolesť v ľavom vaječníku ale minimálnu a bazalka teplota mi stále stúpa každým dňom o 0,1. Cítim sa ako pred ms. Lenže nakoľko mám nepravidelný cyklus tak neviem ani kedy má prísť . Pobolievaju má bradavky a svrbia . Stále mám nafúknuté brucho. Do teraz som s tým problém nemavala aj na wc chodím častejšie aj na velku aj na malú. Boli ma hlava a dnes ráno som cítila pichnutie v podbrušku v strede. Mám biely výtok na nohavičkách. Viem na príznaky je to ešte skoro ale nieje to ani trošku podľa vás možné ?

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka2710
30. máj 2023

@julia2002 uff, to už presne neviem, viem ze som otehotnela v septembri, test som si robila 27.oktobra, to viem presne, na moje narodky 😀
Tak niekedy medzi tým 😀

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka2710
30. máj 2023

@julia2002 je to už viac ako tri roky, nepamätám ☺️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre