Chránený styk bez vyvrcholenia

26. dec 2021

Ahojte, potrebujem poradiť. Mala som chráneny styk bez vyvrcholenia partnera v čase plodných dni. Mám tu už viac diskusii ale keďže mám vzťah a sexuálny život patrí do vzťahu tak sexuálny život mam. Trápi ma to že sa bojím tehotenstva. Dokonca aj teraz mam v hlave scenár že mam plodné dni mala som sex (chránený a spermie neboli) a proste ostatnem tehotná. Čítam všelijaké fóra čo sa týka takejto ochrany a pod. Prosím ako vyhnať z hlavy myšlienku že po tomto styku ostanem hneď tehotna? Antikoncepciu brať nemôžem.

im709vf
26. dec 2021

To "nevyzenies". Každý sex nesie so sebou možnosť otehotnenia. Aj ten tvoj, chránený a bez vyvrcholenia. Ak sa chceš zbaviť strachu, chráň sa všetkými možnými spôsobmi, alebo nesexuj.

derdia
26. dec 2021

Pozri asi mas vela volneho casu, ked mas cas riesit to co mozno ani nie je. Venuj sa realite, a ak si tehotna tak UZ SI tehotna. Takze premyslanim nad tym nic nezmenis, ani ak si ani ak nie si. Len tym zabijas cas....ale asi ho mas vela takze nevadi.

poopsie
26. dec 2021

Kto sa bojí nech nechodí do lesa 🤷‍♀️ja som sa nikdy nebála 🤦‍♀️vždy je riešenie...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
struhanka
26. dec 2021

Píšete, že antikoncepciu brať nemôžete - tým sú myslené tabletky? Existuje aj vaginálny krúžok Nuvaring. Nad tým ste neuvažovali?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
26. dec 2021

Nesexuj a nebudeš sa báť

foterlotor
13. nov 2022

Ako sa mozes bat ze si tehotna ked ste mali ochranu a neprislo k vyvrcholeniu? to je extrem. To neverim ze niekto takto otehotnel 😄

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre