ahojte mala by som na vas otázku že čo si vy o tomto myslíte.. mala som chránený pohlav, styk s priatelom a ani sa do mňa neurobil no lenže stale ma bolí brucho 24h už 4-ty deň, prsia ma začali bolieť a meškajú mi krámy.. mne nezvyknú meškať ale prísť ešte skôr.. pred pár dnami som sa strašne vystresovala lebo som si prečítala na nete že je možne otehotnieť aj s kondomom.. tak čo si vy o tom prosím mysllite? je to možne?
@lola2528 Tým že sa budeš báť, nič nevyriešiš. Nič sa tým nezmení. Viem, že je to ťažké. Ale ochrana, negatívny test, malo by to byť dobré. Aj keď, aj to sa už stalo. Tak ešte počkaj a uvidíš. Príčina bude možno v tom, že teraz už stresuješ a za to to nechodí. To sa stalo aj mne
to máš zo stresov...
AK SA NESPRAVIL DO TEBA, AK VAM NEPRESKOL PREZERVATIV A AK SI NESPALA NAHODOU S NIEKYM INYM KTORI BY MOHOL BYT DALSI NA ZOZNAME TEHOTNA NIESI NA 10000% .. JEDINE AK BY SI POČALA Z DUCHA SVÄTÉHO ALE V TVOJOM PRIPADE TY MÁŠ PRAZDNINY A ZABÁVAŠ SA LEBO NA TÚTO OTÁZKU BY TI ODPOVEDAL HOCIKTO :D :D
@korpiklaanka je tu podla teba nejaka možnosť že by sa aj niečo mohlo stať?
@14hviezdicka12 nespravil.. to si myslim že by sme si asi všimli keby praskne že?.. 100000...% som nespala s iným.. je tu podla teba presa nejaka len možnosť že sa mohlo niečo stať?
Ked nepraskol tak tehotna nie si.
Alebo ako napisala @14hviezdicka12 pocala by si z ducha svateho
@lola2528 ahoj... male odporucanie - nemaj sex ak nie si pripravena niest naslefky☹
Ak uz chces mat sex a nechces byt tehotna tak si chod zobrat od gynekologa antikoncepciu ktorou ten kondom este poistis - nemusis sa tym spoliehat len na partnera...
Bez spermie neotehotnies a ak vam kondom nepraskol a partner si ho dal tam kde ma byt tak nie je mozne aby si bola tehotna...
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@lola2528 neni ziadna ina moznost 😂
@14hviezdicka12 čo myslis?
@lola2528 no ze tehotna niesi a zacali ti prazdniny tak sa bavis 😁😁
@14hviezdicka12 ja len že či tu nie je možnosť že či sa kvapôčky láska nemohli nejako dostať tam kam by nemali aj ked sme mali kondom?
@lola2528 rozumies tomu ze ked ti niekto povie ze tehotna niesi tak tehotna isto niesi ??? Tzv. kvapocky lasky sa neteleportuju z kondomu. Ak teda si naozaj nechrapala s chlapom bez gumy. A ked si si neni ista chod k lekarovi. Ten ta vysmeje ze naco sexujes ked to nevies a za toto ta vysmeju vsetky zeny. Lebo ty este nevies ake to ma nasledky ked by si otehotnela.
Mne sa paci ze: kvapocka lasky 😂😂😂😂
@14hviezdicka12 bohužial viem preto sa bojim?
@lola2528 niekedy aj stres sposobuje vynechanie,či meškanie menštruácie...bolest prsníkov a brucha v čase menštruácie je normálny aj ked ju nemáš,čoskoro príde,neboj,,,,ak si si aj test robila,,nieje čoho sa bát,,zatial...si určite mladučká a zatial nemáš dostatočne skusenosti...treba si dávat pozor,ani kondom nieje 100%tný...ak máš doma dobrý vztah s mamkou,skuste sa porozprávat že ti mešká,nemusíš jej hned hovorit,že si mala sex..možno ti ona lepšie vysvetlí,že je normálne ak občas mešká..držím ti prsty a pozor do buducna,,nie vždy to vyjde tak ako chceme 🙂😉
hmm, to sa stalo aj mne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lola2528 Jedine,ze by kondom praskol a spermie by nasli cestu k tvojmu vajicku.
Prazdniny su v plnom prude ako citam. Skus sa spýtat mamy.😀😉