Ahojte...
Mám taký problém. Priateľ a ja sme sa maznali,nemali sme sex ale potom sa na mňa "urobil" na prsia. Mám pocit, že ejakulat zašiel aj ku pošve, hneď sme to poutierali vreckovkami.. mám strach, môžem byť tehotná? :(
@zumbulka20 nie... proste ten ejakulat stiekol po bruchu až k pošve... hneď sme ho ale poutierali .... je možné z toho otehotnieť? 😥
Ano si a zajtra mas TP
@benitka78 Ak ste spolu nic ine nevyvadzali tehotna nie si. TP-termin porodu. A uz sup do postele!
V ktorom rocniku sa teraz na Slovensku vyucuje sexualna vychova? Ako to ze sa ludia pytaju na taketo veci? Ak im to nikdy nevysvetlili rodicia, mali by sa to najskor naucit v skole pred tym ako s tym zacnu v praxi.
@bluka2 🙈😂😂😂😂
@bluka2 🤣🤣 zabité,ach také témy tu niektoré dávajú na to mám len jednu odpoveď ➡️🤦🤦@benitka78 neuraz sa,ale si taká negramotná alebo sa len robíš a chces zbudiť pozornosť ?
@evkakozickova normálne sa len pýtam... lebo mám obavy :(
@benitka78 vies kam sa musi semeno dostat, aby si otehotnela? 🤦♀️
Nie, tehotna na milion percent nebudes 🤦♀️
@benitka78 preboha,to nemá žiadnu logiku...
Nie, nie je to možné. Spermie musia byť ku krčku maternice vystrieknute, bežným zatecenim z bruška ku vchodu do pošvy neotehotnejes. Spermie na vzduchu rýchlo umierajú a tiež nie sú parazity,aby sa ti zavrtali do tela. Otehotnieť môžeš tak,že ti partner ,bezprostredne po ejakuláciu zasunie mokrý penis do vagíny. Ale technikou, akú uvadzas určite nie.
ty mas kolko rokov prosim ta? uz to tu mas xy krat napisane,NIE JE TO MOZNE.
@benitka78 vylucene to nie je. Mozno sa nasla jedna taká 🤒 😷🤧🤕spermia, ktorej nikto nepovedal ako to v zivote funguje a isla si svojou cestou napriek krutemu a bezutesnemu osudu.
Rada do zivota...rob len veci, o ktorych si dopredu nieco nastudujes,prip.maju pribaleny navod a ten si precitas.
@mk22 len ktovie, či autorka má 12 r. Aspoň toľko, ako tvoja dcéra. Inak ju mama skõr vytrepe ako poučí.
@zirafienka neviem preco,ale v tomto pripade bitku schvaľujem😅😉
@benitka78 tehotna nie si, si len nevzdelana, to je cele.
v skole ste sa taketo veci neucili? a preco sa nechavas obstrekovat? Ved je to nechutne a ponizujuce.
Otehotnela si jednoznačne .. veď nevieš o tom ze sa to vsaje cez kožu a už si v tom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@benitka78 ano ja myslim ze cez bradavku ti vosiel ejakulat do posvy, tak gratulujem k babatku 👏👏👏