Chalan sa na mňa vystriekal. Som tehotná?

benitka78
29. aug 2020

Ahojte...
Mám taký problém. Priateľ a ja sme sa maznali,nemali sme sex ale potom sa na mňa "urobil" na prsia. Mám pocit, že ejakulat zašiel aj ku pošve, hneď sme to poutierali vreckovkami.. mám strach, môžem byť tehotná? :(

zumbulka20
30. aug 2020

@benitka78 ano ja myslim ze cez bradavku ti vosiel ejakulat do posvy, tak gratulujem k babatku 👏👏👏

benitka78
autor
30. aug 2020

@zumbulka20 nie... proste ten ejakulat stiekol po bruchu až k pošve... hneď sme ho ale poutierali .... je možné z toho otehotnieť? 😥

miadi
30. aug 2020

Ano si a zajtra mas TP

benitka78
autor
30. aug 2020

@miadi čo je TP?

bluka2
30. aug 2020

@benitka78 tajná polícia

tomaskovamaminka
30. aug 2020

@benitka78 Ak ste spolu nic ine nevyvadzali tehotna nie si. TP-termin porodu. A uz sup do postele!

miadi
30. aug 2020

@bluka2 skor Troll Police 🤣

andreatytler
30. aug 2020

V ktorom rocniku sa teraz na Slovensku vyucuje sexualna vychova? Ako to ze sa ludia pytaju na taketo veci? Ak im to nikdy nevysvetlili rodicia, mali by sa to najskor naucit v skole pred tym ako s tym zacnu v praxi.

simona232323
30. aug 2020

@bluka2 🙈😂😂😂😂

evkakozickova
30. aug 2020

@bluka2 🤣🤣 zabité,ach také témy tu niektoré dávajú na to mám len jednu odpoveď ➡️🤦🤦@benitka78 neuraz sa,ale si taká negramotná alebo sa len robíš a chces zbudiť pozornosť ?

benitka78
autor
30. aug 2020

@evkakozickova normálne sa len pýtam... lebo mám obavy :(

sante81
30. aug 2020

@benitka78 môžeš byť tehotná, ak ti semeno natieklo aj do pupka. Osobná skúsenosť 😶

lauriema
30. aug 2020

@benitka78 Áno si určite tehotná, spermia dokáže prejsť a oplodnit ta aj cez kožu. Blahoželám... Môžeš kupovať veci 😉

veronikaszabova
30. aug 2020

@benitka78 vies kam sa musi semeno dostat, aby si otehotnela? 🤦‍♀️
Nie, tehotna na milion percent nebudes 🤦‍♀️

evkakozickova
30. aug 2020

@benitka78 preboha,to nemá žiadnu logiku...

himedzi
30. aug 2020

Nie, nie je to možné. Spermie musia byť ku krčku maternice vystrieknute, bežným zatecenim z bruška ku vchodu do pošvy neotehotnejes. Spermie na vzduchu rýchlo umierajú a tiež nie sú parazity,aby sa ti zavrtali do tela. Otehotnieť môžeš tak,že ti partner ,bezprostredne po ejakuláciu zasunie mokrý penis do vagíny. Ale technikou, akú uvadzas určite nie.

benitka78
autor
30. aug 2020

@himedzi ale je to úplne vylúčené? Veď stiekli až ku pošve 😥😥

maca1984
30. aug 2020

ty mas kolko rokov prosim ta? uz to tu mas xy krat napisane,NIE JE TO MOZNE.

lusyyy36
30. aug 2020

@sante81 akože cez pupok si otehotnela?🤣alebo to bol len vtip?😀

korunka1
30. aug 2020

@benitka78 vylucene to nie je. Mozno sa nasla jedna taká 🤒 😷🤧🤕spermia, ktorej nikto nepovedal ako to v zivote funguje a isla si svojou cestou napriek krutemu a bezutesnemu osudu.
Rada do zivota...rob len veci, o ktorych si dopredu nieco nastudujes,prip.maju pribaleny navod a ten si precitas.

benitka78
autor
30. aug 2020

@lusyyy36 tiež ma to zarazilo :(

denden77
30. aug 2020

@benitka78 neboj.. nie si, len vyrasties 😎

mk22
30. aug 2020

@benitka78 moja 12r dcéra ti napíše vysvetlenie.. Chceš?
A spýtaj sa mamci, nech ti tvoje obavy vytrepe z hlavy 😂

zirafienka
30. aug 2020

@mk22 len ktovie, či autorka má 12 r. Aspoň toľko, ako tvoja dcéra. Inak ju mama skõr vytrepe ako poučí.

taga
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
korunka1
30. aug 2020

@zirafienka neviem preco,ale v tomto pripade bitku schvaľujem😅😉

dskjhfdlkdjhl
30. aug 2020

@benitka78 tehotna nie si, si len nevzdelana, to je cele.

leuchtturm
30. aug 2020

v skole ste sa taketo veci neucili? a preco sa nechavas obstrekovat? Ved je to nechutne a ponizujuce.

solange7
30. aug 2020

@benitka78 je to mozne. Radsej uz hned rodicom povedz, ze si tehotna. Na to ani test netreba.

sunny8
30. aug 2020

Otehotnela si jednoznačne .. veď nevieš o tom ze sa to vsaje cez kožu a už si v tom

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre