Ahojte potrebovala by som pomôcť.
Menštruácia mi už mešká týždeň.Mám bolesti pod bruškom,časte chodenie na WC,nechuť do jedla,napínanie na vracanie a trošku mam večie bruško.Tehotenský som si už robila ale bol negatívny a neviem čo mám robiť.Či mám isť doktorke alebo ešte mám chvíľu vydržať.A tabletky som vysadila hneť po poslednej menštruácie.
Veľmi rada by som bola kebyže mi poradíte.Ďakujem
mozes ist aj ku gynekol. da ti vyvolavacku, ktora bud napomoze aby ti zacal dalsi cyklus, alebo ta vyvolavacka podpori vyvoj babatka 😉
to, že bol test negatívny neznamená, že nemôžeš byť tehotná... ja som tehotná bola a test som mala negatívny, opakovala som si ho po niekoľkých dňoch a mala som tam dve paličky len takého ducha, slabulinká bola jedna... o pár dní už silnejšia... a den duch má teraz 2,5 roka 😀
mne tehotenský test vyšiel poz.až ked som bola v 7tt.takže kludne môžeš byť.nikde nie je napísané že tehotenský test musí hned pozitívny
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna/
v tejto kategorii su 2 hlavne temy, hned prve dve, skus sa opytat v nich. uz si zalozila asi 3 podobne otazky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ak je test negativny tak nie si