Časté užívanie "tabletky po" a možné tehotenstvo

alexandra015
6. okt 2012

Pekný deň prajem. Volám sa Saša, mám 20 rokov a potrebovala by som aspoň trochu pozdvihnúť môj momentálny "psychický stav" . Som s partnerom už dlhšie. Mala som už nejaké zdravotné problémy tak som nemohla brať antikoncepciu. Vždy sme náš nechránený pohlavný styk riešili tabletkou "po", no v tomto prípade naozaj moja hlúpa nerozvážnosť mi dovolila užiť 4 tabletky behom 2 mesiacoch. Áno viem bola to chyba preto som to už vysadila a v živote nevložím do úst túto hormonálnu bombu. Momentálne je partner mimo Sk. Po návrate pred týždňom sme mali opäť spoločnú noc a nechránený pohlavný styk. Partner naozaj dával pozor a všetko sme kontrolovali, nakoniec na "odbavil" mimo môjho pohlavného orgánu. Na druhý deň sme určite neriešili tabletku po, povedal mi že to bude v poriadku. Opäť odišiel a počas týždňa som "získala také stavy" že som sa naozaj bála. Sadlo mi na nos že totižto som neužila tabletku tak tým pádom som tehotná. Hneď som si čítala kade tade rôzne príznaky tehotenstva. A samozrejme nejakou "náhodou pomaly všetky príznaky sa am týkali" . Viemže to je skôr moja psychika než tehotenstvo, teda aspoň tomu verím. No najhoršie je že kvôli tým nehoráznym hnusným tabletkám mám rozhádzaný tak cyklus že ani srnka netuší kedy sa mi menštruácia dostaví. Nemáte tiež niekto podobnú skúsenosť?, veľmi by ste ma potešili keby ste sa nejak vyjadrili. Moja bolesť brucha by mohla byť spôsobená aj tým, že brucho alebo teda moje orgány boli už zvyknuté na taký zásah do organizmu že čakali na ďalšiu tabletku a ja som po pohlavnom styku ju neužila a teraz sa mi to tam prečistieva? Naozaj by ma nejaké vaše názory a hlavné skúsenosti potešili. Vopred vám ďakujem . (Saša)

eeffka
6. okt 2012

sak si kup tehutest a mas to vyriesene.

zuzanockamt
6. okt 2012

preco zakladas duplicitne temy? ... staci jedna a niekto sa ozve
@alexandra015

michalavojtechova
6. okt 2012

Ahoj, mám už dve deti, ktoré boli splodené, lebo sme to tak chceli ! Ale keď som si nebola istá s tým či tehotná som, alebo nie som, tak som to riešila tehotenským testom. Vždy mi ukázal pravdu ! Keď som tehotná nebola, tak tam bola jedna čiarka, a keď som tehotná bola, tak tam boli dve čiarky. Mne ten test vždy vyšiel. Keď mi ukázal že som tehotná, tak som aj naozaj tehotná bola. Drž sa, pa. A tie tabletky po - neber !

sorciera24
6. okt 2012

podla mna je totot fake.....toto by normalna rozumna zena nikdy nerobila.....ze zrat tanbletky po miesto antikoncepcie....koniec...ak je toto pravda, tak sa stahujem na severny pol...

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hradnapani
6. okt 2012

moja, ak mozes jest tabletky po, tak kludne mozes uzivat aj klasicku antikoncepciu.
Tie stavy, co mas, nebudu z tehotenstva, ale z toho, co si do seba napchala za tie dva mesiace... Mas v sebe toho tolko, ze mozno neotehotnies ani keby si chcela 😉

katarinka32
6. okt 2012

ja suhlasim s hradnapani, neviem ako ti mohlo napadnut jest tabletky po. Ved to je take svinstvo, nie ze by som si ju ja nedala, ale to som si ju fakt bola nutena dat, lebo som nechcela byt tehotna, ale ty? behom mesiaca dve a dalsi mesiac opat dve, prepac, ale na rovinu ti napisem, ze podla mna nie si normalna, ved mozes uzivat antikoncepciu a po tych tabletkach co si uz pojedla pochybujem, ze budes moc len tak lahko otehotniet, tak ne stresuj, podla mna mas cely organizmus rozhadzany. Chod do lekarni a kup si tehu test a potom si daj predpisat antikoncepciu a uz potom, mozno prestanes stresovat a robit somariny

moon1979
6. okt 2012

@sorciera24 ved ani profilovka nie je realna ...

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nativanativa
6. okt 2012

@alexandra015 ach jo , dieta dieta .... nechapem , ci si vobec uvedomujes nasledky takejto tabletky po ....nie raz ,a le uz niekolko krat , myslis si , ze ak budes chciet v buducnosti riesit dieta , budes schopna otehotniet ??? neviem , ci je to dobra myslienka zakazdym si davat tuto tabletku vzhladom na to aky vysoky obsah svinstva to obsahuje ..ale o tom asi nechces hovorit
no , preco nepouzivate kondom teda ?? kto sa boji nech nechodi do lesa sa hovori a psychika tiez robi svoje , si uz dospela zena , mas rozum , tak sa k tomu postav ako dospela zena
ak si budes nahovarat vkuse ze si tehotna , aj ked je tam minimalna sanca , ako sa hovori , motyka moze vystrelit , co potom budes robit ?? opat siahnes po tabletke ?? dokedy hm ??
pouzite kondom a budes kludnejsia

alexandra015
autor
6. okt 2012

Dievčatá, prečo ma tu riešite či som reálna alebo nie?, Ak by vás to zaujímalo, reálna naozaj som, no bohužiaľ násťročná už nie 😉. Vravím viem že som urobila strašné nezmysli voči svojmu organizmu. Preto aj nepekné slova na seba plným právom beriem. No ďakujem i tak za niektoré pozbudivé slová 😉.

slavka034
6. okt 2012

@alexandra015 nemyslím že tvoje orgány očakávajú svoju dávku "hnusnej chémie" ktorá je v tej tabletke obsiahnutá...skôr je to Tvoja psychika a s tou by si mala niečo robiť ☹ ☹ ☹ ☹ takže treba v prvom rade nájsť nejakého dobrého psychológa....a ak nechceš brať HA tak potom nech sa chráni partner...píšeš že nie si už násťročná..tak potom by si mala čo to vedieť o nechránenom pohlavnom styku že tak celkom bez príznakov niekedy neostane 😀 😀 😀

zuzanockamt
6. okt 2012

@alexandra015 ked si taka realna, tak precoze si si zmazala tu peknucku profilovku? 😀

poleva
6. okt 2012

@alexandra015 odbavil mimo môjho orgánu,no neviem na akej inteligentnej urovni si,ale hrôza ako to už len opisuješ,tak sa ani nečudujem,že si pojedla 4 tabletky,,,prečo sa nechráni partner ?? hm

alexandra015
autor
6. okt 2012

Dievčatá neprišla som sem aby mi niekto komentoval moje fotky, pokiaľ máte záujem o moje fotografie tak to môžte riešiť inde😉. a pre nik s prezývkou poleva, odpusť že som sa nejako slengovo nevyjadrila 🙂. Komentujte nejaké fóra zamerané na spisovnú slovenčinu alebo podobne, kde to bude viac potrebné než tu 😉 Pekný večer.

danielka1989
6. okt 2012

@alexandra015 a skusala si si robit test? Ak ano ako ti vysiel? Ja som uzila tabletku po len raz a dufam ze aj posledny..praskol na kondom...no stresy som mala ako keby mam ist na popravu...kedze uz jednu dcerenku mame...ale 4 tabletky su fakt dost...a kedy si mala naposledy MS? To uz ako druhy mesiac ti meska? Ved ked nemozes brat antikoncepciu preco nepouzijete aspon antikonepciu formou kremu "pharmatex"...(dufam ze som si nepolietla nazov)...drzim prsty a a daj vediet ako si dopadla...

alexandra015
autor
6. okt 2012

@danielka1989 Ja viem namiesto toho aby som sa k tomu postavila ako 20 ročná ženská, tak som úplne klesla na hladinu pomaly 10 ročného decka. Antikoncepciu mi lekár nemohol predpísať kvôli mojim problémom zo žaludkom, No poradil tabletku "PO". Bohužiaľ naozaj som to skôr z istoty brala po pohlavnom styku. Moja posledná normálna menštruácia bola asi v auguste. V septembri som dostala po týždni od užití tabletky aj to len na 3 dni, ale pomerne silnú. Teraz absolútne neviem kedy sa dostaví a či sa dostaví ☹. Dohnojila som to, ale verím že malé babo sa mi ešte v bruchu nevyvíja. 😖

danielka1989
6. okt 2012

@alexandra015 hlavne nebud nervozna..lebo aj to sa moze prejavit na meskani tvojej MS...kazdy sme iny a kazdy reagujeme inak.....skus si vypocitat kedy presne si mala tu poslednu 3- dnovu..a kolko ti od tejto 3-dnovej meska?

alexandra015
autor
6. okt 2012

@danielka1989 To sa vážne nedá ani predpokladať, keď som zobrala napríklad ešte druhú tabletku ten prvý mesiac tak som dostala po 5 dňoch menšie špinenie a potom možno o ťýždeň normálne menštruáciu, je to naozaj hormonálna bomba..potom sa mi to rôzne striedalo raz v strede raz na konci a niekedy na začiatku mesiaca to prišlo, celý cyklus rozhádzaný celé zle ☹ budem neskutočne vďačná ak by sa mi to dalo niekedy do poriadku. S tou psychikou je to naozaj náročné, lebo bolí ťa brucho (úplne si pomaly vnútiš všetky príznaky tehotenstva) a potom že budz kludná 🙂, nedá sa to, partner si už tiež z toho robí srandu aká som histerka, no bohužiaľ nedá sa nad tým len tak povzniesť. Behom týždňa si kúpim baby test a vyskúšam snáď žiadne dve čiarky nezbadám 🙂

danielka1989
6. okt 2012

@alexandra015 aha..no bud rada ze si aspon nejaku MS mala 😉... Uvidis teda co ti povie test....najlepsie zistis od 12 dna nechraneneho styku...z ranajsieho mocu...drzim prsty a ozvi sa..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre