Časté močenie a možné tehotenstvo

nesqiki
5. okt 2012

Ahojte, chcelá by som sa opytat váš názor. Velmi túžim po babetku a aj priateľ.zacali sme sa pokúšať este pred 2 mesiacmi lenze sa nam to este nepodarilo.a teraz mam pocit ako keby som bola v tom lenze este nechcem nic preháňať. V poslednom case má casto nutká na mocenie myslim skoro kazdu pol hodinu nájme ked som v klude som si vsimla.ani nepijem tolko vela ze by som povedala ze to moze byt stoho. A vecer uz o 9tej som taka unavena ze ked zalahnem tak spim hned.a dakedy som to vydrzala aj do 11tej byt hore.nerobila som si este test počkám do pondelka lebo teraz momentálne nebudem môcť skočiť do mesta. Prosim poradte myslite ze sa nam to uz podarilo?

lucka1987
5. okt 2012

@nesqiki No. toto nie je otazka zalozenie diskusie, je tu velmi vela podobnych tem.. opytaj sa napr tu : https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/ . Dalsia vec, je , za ziadna z nas ti nevidime do bruska... Ano mozes byt, ale aj nemusis, nechcem ti tu davat zbytocne nadeje, ale ani ta " odpisovat" kiezby sa vam zadarilo 😉 Kazdopadne, nic ti lepsie nepovie, ci si tehu alebo nie si ako tehu test, pripadne lekar 😉

aduskatt
5. okt 2012

no ci sa vam to poadrilo ti tu tazko niekto povie.. Je fakt, ze ked som bola tehu, tak som sama seba stretavala na WCku, ale tak to este nemusi nic znamenat.......bez testu sa to proste nedozvies🙂) drzim palce

katkasofi
5. okt 2012

@nesqiki no mozno sa podarilo. u mna bol prvym priznakom prave unava a spanok...boli sme na dovolenke a ja som cely tyzden pred planovanou mrchou spavala s malou poobede 🙂 takze drzim palce. kedze ste len zacali snazilkovat a nahodou to tento mesiac nevyjde, skus v buducom mesiaci ovulacne testy. aby si vedela kedy frekventovanejsie snazilkovat 😉

nesqiki
autor
8. okt 2012

Dakujem vám za rady velmi ste zlaté 🙂 takze pred ms si urobím test a uvidime.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre