Ahojte baby, chcem sa spýtať že či je to tehu už 3dni mam pocit že my prídu krami ale stále nič a zmeškal my už 14.dni veľa krát chodím na WC cikat keby ma štípe tak viem ze som prehladnuta ale nestipe podľa vás som zajtra kúpim test
skor mas prechladnuty mechur ako si tehotna....tlaci ta snad tehotenske brucho na mocak?
@vero652 jednoznačne si kúp test ☺️ aaa pre kitycat - ak je tehotná, tak ju určite netlačí tehotenské brucho. Maternica sa jemne zväčšuje od prvého momentu ako prebieha uhniezdenie. To je známy biologický fakt, takže niektoré ženy chodia cikať aj každých 30minut bez toho, aby vedeli, že sú tehotné a nemusia ani vypiť hektolitre vody ☺️
@vero652 prosím ťa, hneď ráno si choď kúpiť ten test, lebo z toho zcvokneš..
A toto si sa mohla opýtať už v tom prvom príspevku, lebo ťa tu zas baby ukameňujú.
Áno, môžeš chodiť viac na wc, rozťahuje sa maternica, môžeš mať aj slabé kŕče, môžu ťa bolieť prsia, vadiť vône, pachy a ďalších x vecí, len si tie príznaky nenamýšlaj kým sa neotestuješ, lebo ak nie si, budeš sklamaná.
Veľa piješ
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kup, kup...