Ahojte chcem sa opýtať. Maličký ma dnes 3 týždne a do predvčerajška som mu dávala každé 3 hod papať. Dneska si cez deň pital skoro každú hodinu a pol a bol skoro celé odpoledne zhuru... Pak o 19:30 som kojila posledný krát a maličký nemohol zaspať no nakoniec sa nám to podarilo. Keďže som bola unavená nezobudil ma budík a zobudil ma až maličký keď sa začal budiť 2:20 je to normálne u takého malého miminka tak dlho nepapat. Každý mi hovorí že mám byť rada ze v noci tak dlho spinka. Len mňa desí nemal by papať každé 3 hod?
Ďakujem za odpoveď.
Presne ako je napisane, babatko vie, kedy je hladne lepsie ako budik.
@nikolazuz môj sa narodil predcasne s pôrodnou vahou 2320g a Dr. keď sme odchádzali z pôrodnice mi povedal, že v noci na kŕmenie ho budiť nemam, len počas dňa aby sa nestalo, ze nebude poriadne jest ani cez den ani v noci. Robila som to tak a všetko bolo v pohode, pekne priberal aj keď niekedy v noci nejedol.
Moje prvé bolo ako hodinky. Druhé nie je. Má istý režim vytvorený ale poobede a večer sa to zvyčajne zvrhava tak či tak. Buď chce často alebo dlho nechce. Dávaj,kedy chce. Ponukni,ak máš pocit,že...ale nerob si starosti,keď to nie je ako hodinky.
budik do kosa a spat ked spi babo. On si vypyta ,potom si mozno potiahne viac.
aj ja si myslim, ze budik do kosa. mna sesticka v pordke zjazdila, ze preco som dceru nechala spat 5 hod. no moja donosena dcera uz v porodke dokazala vypit 100ml na jedno kojenie. ak taketo dieta dokaze vypit rozhodne viac ako 500ml za den, tek predsa nemusi tolko v noci. su deticky, ktore papaju velmi malinko a maminky sa s nimi trapia a bojuju za kazdy ml co vypiju. u takeho dietata by to bolo urcite ine. to trba co najviac prikrmovat,a le ak nie su problemy a pekne sa napapa, tak tiez envidim dovod. casoms a to mozno zmeni, takto male deticky sa velmi menia a aj cely ich rezim
Ked je hladny si da asik by som to neriesola moj pytal kazdu chvilku bolo to na zblaznenie aj 20x za noc
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikolazuz mal by papať vtedy keď si pýta, takže zabudni na budík a spi keď môžeš. Takto sa akurát vyčerpáš. Drobec ti dá vedieť sám, že je čas na papanie. 😉