Ahojte tie co mate čerstvo potvrdené z krvi tehotenstvo alebo aj tie ktore to uz mate za sebou 🙏🏻🍀Ako ste dokázali mysliet pozitivne ?ze je vsetko v poriadku ?kym ste šli na prve sono …Na to idem až 6.6🙈 Sem tam ma boli ako na menzes ..sem tam malo špinim ..tak sa bojim inak mi nieje nic …
@yeneffer22 a ak ti to nevadi odpislaa by si mi začiatky ? Tak cca 5tt ako si sa citila ci si mala ak nejake potiaze ???dakujeeem a gratulujem velmi ❤️
opakovala som si afirmacie, co najdes u mna na profile 😀 teraz som 13tt a uz som kludnejsia
Ono do tých pohybov je to vždy stresujúce, mne pomohlo z času na čas použiť angel sounds ale až po 13tt. Bolesť brucha som taktiež mala, ako na ms až do 16-17tt, maternica sa rozťahuje. Treba sa šetriť veľa oddychovať počúvať hudbu a ubehne to jak nič.
@mamuch321 to je super snazim sa byt aj ja pozitivna …len to spinenie ma trosku znepokojuje ty si nic take nemala ?
@lovatko a ako si dopadla? Lebo presne ja sa snazim byt pozitivna beriem to tak co sa ma stat sa stane oddychujem sem tam idem na prechadzku alebo na záhradu k nasim na lehátko ale kazdy mi ze mam byt doma nohy vyložene …pidla mna je byt dobre hlavne v psychickej pohode
@lovatko nekrvacam chvalabohu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻sem tam špinim nieje to moc hnedé ale je to špinenie …nemam to cely den …špiónka si ?a co ti pomohlo? Tak super ze je vsetko u vas v poriadku 🙏🏻🙏🏻🙏🏻aj si mala dake priznaky na zaciatku tehu ?
@lovatko nebola som este na ultrazvuku az 6.6 …mam len krv potvrdenu dakych 1468 ..no nic musim len vydrzat a mysliet pozitivne 🙏🏻
Ja som sa zamestnala všetkým možným..prácou, cvičením, aktivitami a nebol čas tým pádom moc myslieť na toto😊a hlavne teda som si povedala že je to buď alebo ...ak sa má podariť, podarí sa. A ak nie, ešte stále máme dosť času..takže aj to má dosť ukludnilo 😊a teraz som 17tt kedy zhodou náhod o tom rozmýšľam oveľa viac, či je všetko ok a či naozaj budem mať o pár mes. malého človiečika😅😊 reálne tomu začnem veriť asi až neskôr, ešte stále mi len príde divné že mi rastie brucho, lebo nič iné a žiadne nevoľnosti som nemala
@obleckodogymu tak to je super 🥰🥰
Aj po prvom sone budes stresovat...aj po tom druhom a tretom..cele tehu...my sme o babo prisli v 19tt a ani nam to len nenaladlo...ak sa ma nieco stat stane sa...nie vsetko je v nasich rukach ;) treba verit dufam a robit max preto aby bolo vsetko ok..viac nedokazeme 🙂
@lovatko ano progesteron beriem
@floki1994
🥺mas pravdu …stresovat budem stale
@lovatko ano dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to ťažké ale treba sa sústrediť na niečo iné, práca koníčky. 🙂 ono to bude vždy ťažké čakanie aj po potvrdení. Pre mňa boli vždy dní pred poradňu najhoršie. Teraz keď už cítim pohyby tal to nie je také hrozné 😁