Urobila som si test ranné nevoľnosti ,od clearblue po týždni bez menštruácie .. máme dve detičky čakáme tretie ? 🫶😍😍😍😍😍volať lekárke na objednanie ? 😍😍
@esmeronka jezin no ja sa teším 😙😌 muž ešte nic nevie , máme doma 2 rocneho a 8 mesačného ( ten mi dáva zabrať ) 😌 verím že to zvládneme 😇😇 dvoch chlapcov máme 😇😇
👍💗 gratulujem
Zienky ako prekvapiť muža ? 😊😊
ukáž mu test.. .
ja som tiež takto nemohla uveriť minule len mi bolo strašne zle od žaludka myslela som že s kávy nalačno....lenže mi to nedalo spravila som paličkovy test ukazalo mi druhu slabu a kedže zvedavosť a nedočkavosť su svinky :D večer clearblue 1-2 a toto je dnes ráno...dúfam že bude všetko v pohode a biochemicke už nenastane u mňa
@esmeronka ja vám neskutočne gratulujem 😊😇😇😇🥹🥹☺️
@deti95060810 ukázala som 😂😂 malý že čo to je 🤣🤣 a muž sa teší 😊😅😍😍
Gratulujem ❤️ ja som môjmu testu taktiež nemohla uveriť lebo sa nám nedarilo par rokov a teraz som už v 10 tt ❤️
No keď už má 2 deti tak máš skúsenosti s teh testami a tak by si mala vedieť že keď ti test takto vyjde tak si tehotná nie? Tehotenské testy určujú tehotenstvo nie dajakú chorobu?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
nechápem niektoré reakcie...ked si prečítam daku otázku,ktorá mi príde nezmyselná tak ju preskočím a neriešim dalej a neriešim si na nej svoje frustrácie e neviem čo všetko
Gratulujem. ☺️Tiez som tehotna v 8tt a doma mam 7mesacneho😵💫 nebojis sa takeho maleho rozdielu?😁😬
Vlastne uz mas taky rozdiel medzi prvymi dvoma. Da sa to psychicky prezit?😁
@stellarstar v pod
@hederamonstera dá sa to zvládnuť 😉😊😊
@stellarstar prvýkrát som robila tento clearblue test takže ani mám prvý krat skúsenosť s týmto že som tehotná ☺️ Pardon ja som zabudla , že vy ste múdrejšia ako ja 😉😗 aj tak ďakujem a prajem krásny deň 😇
@tenerifka nejaký problém ? 😉
Aj kebyze čakám 4 dieťa , závesom to tu aby som vám len nervy a pekný deň popriala 👏vy múdre ženy niektoré 😉
Jasne som najmúdrejšia zo všetkých 🤣
A v podstate v každom balíku je návod na použitie či nie?
@stellarstar vážne ? A čo teraz 😂😂 môžte mi ho prečítať a napísať aka zlata 😊
Môžeš si ho sama preštudovať a prečítať ako to funguje 🙄🙈 veď keby si nebola tehotná ukáže ti niečo iné, keď tam ukazuje 3+ tak to automaticky znamená že si tehotná
@stellarstar tiež sa pýtate ne forach na niečo o čom ste si nie istá tak nechápem čo máte za problém
@esmeronka nekazme si deň 😊😊
@esmeronka ale TT test nie je až také ťažké či?
@stellarstar nechcem byť hnusna ale aj daktore vaše otázky na forach su ešte jednoduchšie ako táto.. rax keď nemam s niečim skúsenosť tak sa opýtam na to táto stranka bola vytvorená aby si ľudia pomohli nie tu kritizovali... pekný deň prajem
@esmeronka pekný deň aj tebe 😅 ja ju mám od rána
Gratulujem ❤️
a do 3 to bude dcérka.
@dilino dúfam 😇😇😇
@zuzi0911 ďakujeme 😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
jeeej gratulujem 😍 myslím že môžeš kludne volať 🙂