Čakám menzes a nemám žiadne príznaky

ciernovlaska1
9. sep 2020

Ahojte baby,chcela by som sa s Vami poradiť. Každý mesiac mávam pred MS príznaky,bolesti podbruska alebo bolestivé prsia. Lenze tento krát čakám na ms a stále žiadne príznaky je to divne keďže každý mesiac mám vždy nejaké a už včera som mala dostať ms. Jedine čo mám od včera take stavy že sa mi chce stále plakať a som dost citlivá. Ale to by som mrche tiež nepripisovala,lebo to bývam akurat nervózna a na všetkých zlá :D pohlavný styk sme mali s priateľom minuly mesiac počas mojich plodných dni a stále na plno. O dieťa sa nesnažíme keby bolo nic sa nedeje len chcem nejakú vašu radu či máte skúsenosť s týmto. Ďakujem pekne a majte krásny deň ☺️

masha185
9. sep 2020

Ak si v tom, už by to test mohol ukázať, keďže ti deň mešká...skús 🙂

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

@masha185 ešte skúsim asi počkať deň dva nech sa potom kvôli tomu zbytočne nestresujem 🙂 lebo je to divne ms mám pravidelne na čas na deň a vždy príznaky a teraz nic 😃 ale ďakujem za radu 🙂

masha185
9. sep 2020

@ciernovlaska1 Tak každé telo je iné 🙂 ja som mávala PMS nervy plač ...trošku citlivé prsia čo ja viem hrozné chute na sladké a slané ...keď mi mali prísť a zrazu ma prsia boleli veľmi ale fakt moc ...chute a chovanie také ako pri PMS...ale tie prsia nedalo mi to...meškali mi asi 3 dni ..tak som spravila test a boli tam obe 😂
A to mi dva mesiace pred tým meškala týždeň čo som sa tešila že je to tu a pritom nič 😂...A dovtedy som ju tiež mávala na čas

susedka1000
9. sep 2020

@ciernovlaska1 ahoj, ja presne som mávala citlivé prsia pred MS a tento cyklus som čakala a čakala a nič 😂 tak som si urobila test, MS mam nepravidelnú ale niečo mi hovorilo že urob si test, no a tak boli tam // 🙂 ale my sme sa snažili 🙂urob si test zajtra ráno a daj vedieť 🙂

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

@masha185 hej zaujímavé to telo že príde trosku zmena a keď sa poznáš už vieš že je niečo inak 🙂 a včera som dokonca mala ešte taký stav,som myslela že asi na infarkt,lebo z ničoho nic mi došlo od srdca taký divný pocit strach ako keby z niečoho ako by sa malo niečo stať začala som sa triasť a úplne zle mi došlo a asi 3 hodiny v kusi som mala ten stav úplne strach a plač na mna došiel.. hmm divné čo ti poviem fakt včera mi bolo hrozné

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

@susedka1000 ďakujem skúsim asi zajtra teda a dám Vám vedieť.. ste zlate ☺️

budemmamca
9. sep 2020

Mne na 3.den od kedy mi meškala uz test ukázal

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

Inak baby myslite že musím robiť test až ráno? Nemozem skúsit aj teraz ? Kúpila som si digitálny clearblue poraďte či mám až ráno alebo mozem aj teraz skúsiť.

sense
9. sep 2020

Urob ráno test.... Aj keď teda digi by mohol ukázať už aj večer. Ja som mala tiež ms ako svajc. Hodinky a keď zrazu neprišli a ostalo mi divne z kávy vedela sdom že niečo sa deje a test to potvrdil

dejka77
9. sep 2020

Ja som zase priznaky mala a bola nakoniec tehotna 😀. Nemozes uz verit nicomu.

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

No baby robila som si test lebo už som bola zvedavá a vyšiel mi negatívny,nechcelo sa mi áno moc curat takze toho mocu bolo fakt malinko. Skúsim asi aj ráno či mám kašlať na to? Ja si myslím že ak by som bola tak to je jedno či ráno lebo večer to by malo úkazat nie? Ako to vidíte vy ?

sense
9. sep 2020

@ciernovlaska1 počkaj dva tri dni a uvidíš

ciernovlaska1
autor
9. sep 2020

@sense áno to bude asi rozumnejšie ešte počkám možno príde do vtedy aj ms

mysenac
10. sep 2020

@ciernovlaska1 ja tento mesiac presne to isté, vždy ma bolia prsia, tento mesiaci nič. Meškanie 6 dní a 2 negatívne testy. Tiež sa nesnažíme, ale keby bolo, nič sa nedeje 😊 ... čakáme a uvidíme 😃

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre