Býva mi zle a mám závrate. Som tehotná?

adelinka123
20. okt 2010

Dobry den beriem antikoncepciu a aj fajcim lenze za posledny tyzden mavam nevolnosti typu po cigarete mi byva zle a nielen po cigare vecsinou doobeda mi to zacne a mavam zavrate a mdloby.Obcas navaly horka a caste mocenie.A som aj pribrala a aj v prsiach.Ale beriem antikoncepciu a test mi vysiel negativny mozem byt aj tak tehotna????Lebo mam taky cudny pocit nikdy som sa tak necitila a ani som nemala nikdy tak nafunute brucho tak nevime prosim poradte .....dakujem vopred

nice202
20. okt 2010

😉 Treba ist k doktorovi, on to zisti najlepsie

anjelicek26
20. okt 2010

Mozno nie tehotna, ale urcite treba ist k lekarovi, moze to byt len reakcia na antikoncepciu... nezmenila si druh v poslednej dobe?

Ak mas negativny test a beries tabletky, tak si mozes byt ista, ze tehu nie si.

latvia
20. okt 2010

tehu mozes byt, ale ej to velmi nepravdepodobne....a pokial nechces, aby to s tebou nadobro seklo, tak prestan fajcit, lebo embolia pri tejto kombinacii (ATK + cigarety)na teba ciha za rohom

bellugia
21. okt 2010

Máš reálne odôvodnenie, prečo si myslieť, že môžeš byť tehotná? (z cigarety to asi nebude stvorené, ani z Anjel pána - antikoncepcia to teda asi vylučuje) ...
Nafúknuté brucho? Začína sa to od podbruška, nie bruchom - možno treba zmeniť životosprávu.
A ak ti býva po cigarete zle, to som zažila, preto som prestala fajčiť. Organizmus sa bráni, asi má toho dosť. Skús sa uberať týmto smerom 🙂

miracko
29. okt 2010

Skús test ale najlepší bude lekár

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre