ahojte dievčatá mám 21 a môj priateľ 19 veľmi sa milujeme a chceme bábätko. Pred dvoma týždňami som mala menštruáciu od štvrtku do soboty o týždeň neskôr som krvácala znova ale to len také 2 dni. Pred dvoma dňami sme mali s priateľom pohlavný styk kde sa do mňa spravil, mala som panvu zdvihnutú a bola som na priatelovom penise pretože som počula že tak sa to lachšie dostane tam kde to má ísť. Už druhý deň mám strašné bolesti v podbrušku raz v pravom a raz lavom vaječniku dosť to bolí veľmi často močím a mám depresie raz dobrá raz zlá nálada môže to biť tak skoro alebo si to len nahováram lebo to babo veľmi chceme. Môj gynekolog ma dovolenku až do 16 septembra takže ho nemôžem ani navštíviť. Chcem sa spýtať aká veľká e pravdepodobnosť žeby som bola v tom a kedy asi si mám spraviť test. Prosim odpíšte čo najskôr Dakujem
jejda moja.... to ne tak funguje ze mate styk a po hodine uz vies ze ci v tom.... pockaj kus....
opytaj sa vo vseobecnej teme https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/
Počkaj do prvej mms, ja mám taký istý problém, také isté príznaky, ešte mi je aj na zvracanie, dnes som si robila test a vyšiel negatívny, tak mi nič iné neostáva len čakať 😖
taketo priznaky dva dni po styku by som pripisovala skor nejakej chorobe ako tehotenstvu 😖 napr . zapalu mocovych ciest
No tak dva dni po styku ťažko môžeš mať tehotenské príznaky 🙂 Chápem, že si netrpezlivá, ale to, čo popisuješ, bude skôr zo stresu a nedočkavosti, ako z tehotenstva 😉
určite budeš maminkou neboj sa o takej to polohe som ešte nepočula 😲 no a takéto strašné bolesti budeš mať keď si tehotná už v prvú sekundu oplodnenia................
skus ten tesk tesne pred mms..a uvidíš 🙂
tiez ti odporucam skus testovat pred ms a potom ked ti bude meskat tak si sprav este jeden po...a uvidis 🙂
deti by to robilo a základnú biologiu nepozná...prepáč,nedalo mi 😉 aj toho 19r. chalana,čo už tak veľmi chce dieťa vo svojom veku a v dnešnej dobe by som chcela poznať 😉 to je výnimka,dnes ťažko dokopať chlapa k otcovstvu pred 40tkou 😒 ...tvojho gynekologa niekto musí zastupovať,bude to mať napísané na dverách amb.,myslím si,že budeš musieť riešiť nejaký zápal moč.ciest
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj....pockaj kym ti bude meskat mmska a potom ries to ci si tehu alebo nie...fakt to nie je len o tom ze sa vyspis a uz si....musis pockat na mmsku ako som hovorila...alebo si mozes urobit test pred mmskou niekolko dni ale to ti nemusi ukazat vobec...takze len cakaj nic ine ti neostava...a dr aj tak ti nepovie lebo on to neuvidi...