Bude to opäť biochemické tehotenstvo?

darling111
22. jan 2022

Ahojte!
Dlho som uvažovala ci napísať, no skúsim. Chcem poprosiť o vaše skúsenosti s takýmito testami (foto priložím). Horný robený 28DC a dolný dnes 2.den meškania menštruácie. Bojím sa, že opäť to bude biochemické tehotenstvo, že spodná čiarka by mala byť silnejšia. Ci veríte ci nie, teraz v decembri som otehotnela a do par dni bolo po všetkom - test som mala na 4den meškania menštruácie ešte trošku slabší ako ten dnešný.
Je tu nejaká mamička, u ktorej to dopadlo dobre? Ze sa hladina HCG zvyšovala pomaly ale do úspešného konca? Vcera HCG potvrdene v krvi, aj keď vraj nižšia hodnota. V pondelok idem zas na krv. Až s manželom nechápeme že 2 mesiace sa to podarilo za sebou otehotnieť,...

emalka
22. jan 2022

Pondelkove hcg bude smerodajne, nic ine ti nepovie ako sa to bude vyvijat. Mozno si mala posunutu ovulaciu a tym padom testujes velmi skoro, alebo ozaj biochemicke. Budem drzat palce 🍀
Je to mozno cudne ale zena je castokrat najplodnejsia po strate. Ten HCG hormon ma silny efekt na maternicu a jej vystelku, napriklad v zahranici sa pri umelych oplodneniach robieva to ze sa do maternice najprv vstrekne hcg a az potom embryo, pomaha to.

darling111
autor
22. jan 2022

@emalka ďakujem 😊 no o HCG a embryu som nepočula, ale môže to pomôcť 👍 my chodíme už vyše roka do CAR, som aj po IUI v novembri - Neúspešne. A v decembri sami sme to zvládli no biochemické a teraz zase sami 🤷‍♀️ len mne na psychiku je to stále ťažšie a ťažšie 🙈 že prečo sa to spojí a neudrží...

miskamicha
22. jan 2022

@emalka ak mas pravidelne cykly tak toto je ozaj velmi slaba ciarka. Taku som mala 10/11 dni po ovulacii. Ja som mala biochemicke 3x. Behom roka vyslo az 4.tehotenstvo do uspesneho konca. Uvidis ake vude hcg v pondelok. Drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre