Ahojte!
Dlho som uvažovala ci napísať, no skúsim. Chcem poprosiť o vaše skúsenosti s takýmito testami (foto priložím). Horný robený 28DC a dolný dnes 2.den meškania menštruácie. Bojím sa, že opäť to bude biochemické tehotenstvo, že spodná čiarka by mala byť silnejšia. Ci veríte ci nie, teraz v decembri som otehotnela a do par dni bolo po všetkom - test som mala na 4den meškania menštruácie ešte trošku slabší ako ten dnešný.
Je tu nejaká mamička, u ktorej to dopadlo dobre? Ze sa hladina HCG zvyšovala pomaly ale do úspešného konca? Vcera HCG potvrdene v krvi, aj keď vraj nižšia hodnota. V pondelok idem zas na krv. Až s manželom nechápeme že 2 mesiace sa to podarilo za sebou otehotnieť,...
@emalka ďakujem 😊 no o HCG a embryu som nepočula, ale môže to pomôcť 👍 my chodíme už vyše roka do CAR, som aj po IUI v novembri - Neúspešne. A v decembri sami sme to zvládli no biochemické a teraz zase sami 🤷♀️ len mne na psychiku je to stále ťažšie a ťažšie 🙈 že prečo sa to spojí a neudrží...
@emalka ak mas pravidelne cykly tak toto je ozaj velmi slaba ciarka. Taku som mala 10/11 dni po ovulacii. Ja som mala biochemicke 3x. Behom roka vyslo az 4.tehotenstvo do uspesneho konca. Uvidis ake vude hcg v pondelok. Drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pondelkove hcg bude smerodajne, nic ine ti nepovie ako sa to bude vyvijat. Mozno si mala posunutu ovulaciu a tym padom testujes velmi skoro, alebo ozaj biochemicke. Budem drzat palce 🍀
Je to mozno cudne ale zena je castokrat najplodnejsia po strate. Ten HCG hormon ma silny efekt na maternicu a jej vystelku, napriklad v zahranici sa pri umelych oplodneniach robieva to ze sa do maternice najprv vstrekne hcg a az potom embryo, pomaha to.