Ahojte, zajtra idem ku gynekológovi, v apríli mi robili kyretáž, pretože musel najprv vybrať cystu, v júli laparoskopicky vyberali cystu a keď som do 3 mesiacoch neotehotnela tak mám ísť za ním na kontrolu. Dnes som si len tak robila test, menštruáciu som mala normálne ako stále aj keď meškala 4 dni ale dostala som ako stále. Posledný mesiac beriem lieky na chorobu (bolest hrdla, zapal hrtana,.. a klasika čo je v tomto období) brala som aj antibiotika a momentalne beriem na alergiu Zenaro, ja len či máte skúsenosti s týmto testom, nemám po ruke teraz iný lebo všetky som už minula 😅 tak ja len aký máte na to názor vy. Ďakujem 🙏😇
PrvÝ test som robila poobede a druhý pod ním teraz večer. Ten samostatne odfotený je ten z poobedia.
A vieš ze je to ovulačný?
@maria898 pardooooon 🤦♀️ Ja ťapa som si nevšimla 😅🤦♀️
@heleyovapatricia toto mi urobilo deň 🤣 🤣🙏🏻 Od ❤️ Som sa zasmiala 🥰😂
To je zlaté 🙂 Tiež pozerám po tom, že to mi nejako nevychádza :D 🙂
@heleyovapatricia Dobrý vtip 😂😁😁
@alina765 ako už toľko testy som skušala aj tehotenske a ovulačne už aj pomiešane som mala 😅🙏 no a ja som sa už tešila no koniec 🤦♀️😅 nevadí no 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@heleyovapatricia to je ovulácny test?