Bolo to tehotenstvo?

maleziena
3. dec 2014

Zdravím,
vyšli 2 testy pozitívne (síce len s takým slabým duchom) a k tomu všetky príznaky (únava, bolesť podbruška,prsníkov, zmena chutí-skor nechutenstvo atď) a to ešte pred MS a na gynekológií mi potvrdili, že tehotná nie som, je tam nejaká šanca, že aj napriek tomu by som bola tehotná? čítala som, že boli už problémi s testami u gyn. ,že boli ženy tehotné ale napriek tomu test vyšiel negatívne. Len tak so srandy by tí duchovia nevyšli, že? len aby ma postrašili.😀 A vraj tehotenský test a test z krvy ešte pred MS nie je 100% spoľahlivý výsledok. Máte niekto s tým skúsenosti? Aj keby sa vajíčko oplodnilo ale neudržalo sa, ešte by ukázalo zvyšné HCG lebo to neklesá rapídne. Prosím, prosím, nejaké odpovede. Som už zúfalá :/

valeriap
3. dec 2014

@maleziena skus počkať do ms ... je pravda ze niekomu ukaze ešte pred ms ...mne 5 dní pred ms vyšli ciarky .ale každá je iná iné telo .viem ľahko sa to píše ale skus počkať 🙂

katkasofi
3. dec 2014

Koľko si po termíne ms? Je možné že na sone ešte nebolo nič vidno.... Správ si clearblue digital
@maleziena

maleziena
autor
3. dec 2014

to čakanie ma zabije 😀 ale testy vyšli pozitívne ale doktor to nepotvrdil ...

valeriap
3. dec 2014

@maleziena ja viem 🙂 ale iné ti neostáva :/ koľko dní do ms máš ?

evita123
3. dec 2014

@maleziena este nic nie je stratene, ako pisu zienky vyssie, ine ako cakat ti neostava.. drzim palce 🙂

renca910
3. dec 2014

ak si si robila test este pred vynechanim a isla si k dr.tak sa ani necuduj,jasne,ze niec nevidel....ak ti bude meskat a budes mat pozitivny test tak cakaj este min.dva tyzdne kym pojdes zase k dr.lebo nemusi este nic vidiet...

maleziena
autor
3. dec 2014

3 dni do ms .. išla som na gyndu nie kvoli možnému tehotenstvu ale kvoli bolestiam v podbrušku, ktoré trvajú celý cyklus, zápal nemám, cysty nemám, nemá prečo bolieť ..

bambulka2015
3. dec 2014

krv je 100%. ale moze to aj odist, potom postupne hcg klesa. Jedna rada, nikdy netestuj este pred prichodom ms. Najlepsie tak ca. tyzden ako ti bude meskat. Tam je to uz iste ak vyjde test pozitivne. Takto sa vyhnes sklamaniu. Vela zien ani nevie, ze boli tehotne, lebo sa jajko sice oplodnilo ale neujalo a odislo normalne ako ms. Tzv. minipotraty.

silvuskab
3. dec 2014

To je tazko povedat,treba skusit o par dni z ranneho mocu novy test,ak bude tmavsia ciarka ide to dobrym smerom,tuzba zeny byt tehotna dokaze nevidane veci,verte viem o com hovorim,a gynekologovi take dva-tri tyzdne od meskania menzes aby uz videl aj akciu srdiecka,bez toho tehotenstvo nepotvrdi,drzim palce

lili888
3. dec 2014

@maleziena ja som tak mala 4 testy pozitivne, špinenie, tehotenske priznaky a lekar nepotvrdil nic...mala som aj bolesti ktore postupne boli silnejsie a silnejsie a nakoniec mi zistili mimomaternicove tehotenstvo...

katkasofi
3. dec 2014

@maleziena tak jasne že nič nevidel!!!

hviezdicka111
3. dec 2014

a aky test si si robila? lebo parkrat tu uz riesili zienky, ze im vychadzali falosne pozitivne, prip. jasne viditelni duchovia....a pravada to samozrejme nebola...ak boli oba testy jedna znacka, skusila by som este inu....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre