Ahojte baby. Predvčerom okolo 15:45cca. som si robila test bol negatívny...a Včera ráno som si robila test vyšiel mi pozitívny až na to že tam bol duch dnes ráno mi vyšiel celkom čudný sú tam 2 paličky ale veľmi veľmi veľmi slabo vidno tu paličku slabšie než včera prosím vedeli by ste mi povedať čo to je? Je to tehotenstvo alebo biochemické tehotenstvo? Lebo menštruáciu mi mešká už 8 deň mala som mať 26.7
Bolesť pŕs, únava, časté chodenie na záchod veľká alebo malá
Od žalúdka zle iba keď som hladná
Bolesť hlavy
Podráždenosť stále
Neviem prosím dajte mi vedieť čo to je Ďakujem veľmi pekne.💗🙏🏻
Vies, kedy si mala ovulaciu? Ak sa posunie ovulacia, tak sa posunie aj menstruacia. Cize mas realne meskanie alebo iba predpokladas na zaklade poctu dni?
navsteva dr v tomto stadiu nic neukaze, najlepsiu je dober krvi. na to aby bol test pozitivny, v krvi musi byt urcite mnozstvo HCG, co uz krvny odber moze odhalit. hoci to este nebude vysoka hodnota, ale pozitivita by tam mala byt.
Este otestuj zajtra a to ti povie,ci tehotenstvo alebo biochemicke.
@pet888 a krv to ukaze, lebo na to,a by bol test pozitivny, musi byt HCG v urcitej hodnote. to neklesne zo dna na den. samozrejme krv netreba brat o 2t, ale v tom obdobi, ked je podozrenie.
predsa po potrate sa zvysene HCG vyskytuje kludne aj mesiac, ci dva. zavisi od pokrocilosti tehu.
@pet888 ano,a le ak po potrate klesa mesiac dva, potom po biéchemickom, ked je nizsia musi klesat apson par dni. neklesne zo dna na den, opakujem, na to aby bol pozitivny test, treba urcitu vyskzu HCG. cize hladina uplne nizka nie je. pri malom zdvihnuti test pozitivny este nie je.
tu an MK je video farmacutky, ktora sam ahovori, ze 1x pocula o duchoch na teste. ze to neie je pozitivny test.
ano, v navode sa úise, ze slaba ciarka sa povazuje za pozitivny test, ale take minimlane zafarbenie,a ko pri dichoch, to este nie je pozitivita.
a logicky, hoci je biochemickych tehu vela, toko kolko je tu testov s suchom ich byt jednoducho nemoze. to je nerealne.
navyse najdu sa zeny, ktore mali krv odoberanu velmi ryhclo po teste s duchom a negativna, ale ze uplne. ani hranicne hodnoty,a ni mierne nad normu HCG. nie kazdy takyto test neoznacje tehu.
udajne toto mozu sposobit aj nejake bakterie. ci uz su patologicke, ale rirozdene osidluju posvu, to je jedno, ale mozu. nie je totehu,a ni biochemicke.
a teda boli tu aj pripady biochemickeho tehu, kde to krvou bolo potrvrdene, cize nie je pravda, ze to hned klesne na normu.
Ahojky, no ja si myslim ze ked ti uz meska 8 dni menzes by si mala urcite skusit ten odber krvi na hcg...aspon ja by som to tak riesila....to mas najiistejsi vysledok a podla neho sa aspon budes vediet zariadit ako dalej pripadne u gynekologa zistis ti povie....ja zas mam iny problem ak mozesa vies porad mi prosim ta, dna 16.7. Som mala menzes , po nom mi vysla slaba druha ciarka na teste tehu stava sa mi to casto ale takto , preto som sla uz na gynekologiu 23.7. na vlastnu ziadost som ich poprosila o krv na hcg aj sono , ako lekarka mi povedala na sone ze vidi gestacny vacok ze je to este skoro ale ze sa nieco rysuje....s tym ze krv mi vysla ale negativne na hcg , teraz mam kontrolu este 12.8. Ale v tom termine ocakavam menzes,,,kiez by sa zadarilo ale smerom k tehotenstvu,,,ako myslis si co o tom....prajem ti aby ti vyslo tehotenstvo.....🫠🙂
Choď na krv- dá sa ako samoplatca, ale vezme aj Dr. O biochemickom sa dá hovoriť, keď príde ms po pozitívnych testoch (tie čiarky nemusia byť extra výrazné). Mne HCG kleslo až po menzes, dovtedy tak zvoľna klesalo z pomerne nizkej hodnoty. Falošnú pozitivitu a meškanie môže spôsobiť aj cysta. Určite to rieš s DR a nie tu na koňovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nieco podobne mava mnoho zien a hoci sa tu vela tvrdi, ze je to biochemicke, fskt je, ze az tolko biochemickych byt nemoze. niektorym to bolo vylucene aj krvnym odberom.