Dobrý den. Mám otázočku bolia ma vaječníky ako keby som mala dostať svoje dni... Vysadila som aj antiku pred dvoma týždňami takže to môže byť aj tým ? Samozrejme sme mali s priateľom nechránený s..😁 ale na príznaky je ešte skoro si myslím 😏
@janickacrazy takže tehotná môžem byť aj nemusím ...ako samozrejme by sme bábo aj chceli len som chcela počkať aspoň dva mesiace keďže som tento mesiac vysadila anktiku
@milena866 ja som ten prvý mesiac po vynechaní mala tiež kadejaké divné pocity, ale potom to prešlo
Zrovna o bolesti vajecnikov som ako o priznaku nepočula.. Bolesť brucha áno, ale vaječníky podľa mna nemaju po 2 týždňoch prečo bolieť
Tzv. Periovulacna bolesť. Vaječníky sa štartujú po dobe nečinnosť.
Ak sa snažíte o bábätko,tak s radosťou do toho. Ak nie, dajte si chvíľku pauzu. Ja to vnímam ako veľkú výhodu,že svoju ovulaciu cítim 😉 teda posledné 4 mesiace už nie😄
Kľudne môžes moja kamarátka iba zabudla v jednom mesiaci 3x si dat tabletku a je tehotná.. A Dr jej povedal ze to je tým.. Každý to ma iné.. A takisto sa sťažovala na vaječníky..
@talikudelkova No ale s..som mala 27.3 a28.3 takže neviem no 😏 asi to je skoro ešte
Teho som bola 4x a nikdy ma vaječniky neboleli. Skor by som hladala zàpal ako tehotenstvo alebo ovulku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@milena866 može to byť len reakcia na vynechanie antiky