Ahojte,
Mávam rozhádzaný menštruačný cyklus, ale vždy keď ma začnú pobolievať prsia tak viem, že max do týždňa mi MS príde. Dneska som 36 deň cyklu a ovuláciu som podľa mňa mala nejaký 19 deň cyklu podľa hlienu si to myslím lebo iba v tých pár dňoch som mala zmenený hlien na úplne vodnatý a potom taký ako vaječny bielok. Mala som vtedy s priateľom aj nechránený pohlavný styk s tým, že sa spravil mimo mňa viac krát. No a asi 25 deň cyklu som mala menšie špinenie ale to asi iba 1-2 dni a hneď to prešlo. Už asi aj približne 2 týždne ma bolia fakt neznesiteľne prsia. Aj priateľ si všimol, že sú nejaké až moc veľké… Taktiež ma zvykne pobolievať podbruško a dnes mi bolo ráno trošku nevoľno… Lenže test som robila 31 deň cyklu a bol negatívny. Myslite si, že by som mohla byť tehotná?
Ďakujem za odpovede🙂
Sprav ďalší test.
ak si tehotná test to ukáže, počkaj pár dní a sprav si ráno test
Ja mávam presne takýto cyklus. 35-36 dňový a ovulaciu na 22 deň. Dnes mám 27 deň a prsia opuchnute a boľavé. V tvojom prípade to môže a nemusí niečo znamenať. Každopádne ešte chvíľu počkaj a urob ďalší test
@nika122 dobre ďakujem pekne
Akoze ste viac krat sexovali ale striekal inam? Vsak mu tam kludne mohli ostat daki odolni plavci
Moj asi jediny priznak boli zvacsene prsia,ale asi tak po mesiaci, nie hned
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tehotna mozes ostat vzdy ked mas nechraneny styk - takze ano moze byt a nie nemusis byt ... magicku gulu alebo ine vestecke schopnosti tu nema ani jedna z nas .... tak bud si sprav dalsi test alebo si pockaj chvilu a zajdi k dr