Ahojteee...chcem sa spytat...dlho sa s muzom snazime o babo. Uz som malajedno mimomaternicove a museli mi zobrat pravy vajickovod. Objednala som sa do martina ze skusime umele oplodnenie ale teraz mi meska menzes sest dni a vcera som si robila tehotensky test a tak do minuty sa tam objavila druha ciarka aj ked slabo ruzova. Rano som test zopakovala a vysledok ten isty. Muslite ze mozem byt tehotna. Mam priznaky ako na menzes..prsia bolia brucho tiez. Mam velke navaly tepla a zle od zaludka. Moze vysledok tehotenskeho testu ovplyvnit aj nieco ineee. Som trosku nachladnuta ale lieky neberiem ziadne. Dokonca som od dnes vysadila lieky co mam na kev a alergiu. Prosim poradte mi ako to so mnou je....bola by som stastna keby som tehotna bola ale bojim sa aby to nebolo mimomatrnicove. Dakujemmm.
Ja som to mala tak isto. Cakala som chvilku na tu druhu ciarku a nebola az taka tmava. Lekarovi mam ist az 5.5. Volala som mu, aj ked vie,ze som mala minuly rok v lete zamlknuty potrat, ale on ze skor ani chodit nemam,ze to nie je vidiet. Ja zijem v Taliansku, tu sa na HCG nechodi.
Mozes byt tehotna a aj by som ti to velmi priala. V pondelok utekaj k lekarovi aby vylucil mimomaternicove tehu a popros ho o nejake lieky na udrziavanie tehu pre istotu. Drzim palce.
Juj dakujem dievcata. Len moj doktot robi tak zvlastne. V utorok az od tretej poobede a vo stvrtok od rana do vecera a pietok opat poobede...budem to musiet poriesit...len skoda ze mimomaternicove sa neda zistit hned az kked nastanu bolesti
@januschka10 takych lekarov by som niekam poslala. Ja keby eom prvy krat cakala 4 tyzdne ako mi doktor povedal tak umrem na otravu krvi. Ked som z bolestami dorazila do nemocnice tak este eestricky po mne kricalize co chcem vef je pol siestej rano...a ze ako viem ze som tehotna a bla bla. Som plakala sko male dieta. Drzim ti palceky. Jeje ty mas kontrolu u lekara na vyrocie mojho sobasa
@polariso ach toto naše zdravotníctvo, niekedy keď človek číta podobné príspevky, tak sa mu až rozum zastavuje....aj moja kmotra mala mimomaternicové tehu takmer pre 3 rokmi, keď bola pri svojom doktorovi, takjej povedal, že na sono neni nič vidno, tak môže ísť o mimomaternicové tehu a ak by nastali bolesti, že má okamžite utekať do nemocnice...a bohužial mala a tiež prišla aj o vajcovod. No 4 mesiace od zákroku znova otehotnela a dnes má doma ročného synčeka...
Držím palce nech je všetko v poriadku a v pondelok sa ozvi ako si dopadla 😉
Nooo ozvem ea ale v utorok ponddelok doktor nerobiii...ach jaj. Zajtra skusim opat test u uvidime.
Ahoj! Podla mojich skusenosti si iste tehotna aj ked je slabsia boli take pripady ze bola taka slaba ze sa ani vidiet nedala a boli baby tehotne 🙂 😉
ja som mala tiez slabunku ciarku, aj som mala spinenie, myslela som si len, aky cudny menzes, az potom mi napadlo spravit si test. naskor len slabunka, ale cim dalej, dalsie dni, tak silnela, tak skus spravit aj v pondelok, ked sa neda ist k dr., uvidis ci silnie 😉 drzim palce 🙂
Mozes byt stastna a to spinenie je podla mna uhniezdovanie aj ja som to mala s malym 3 dni pred MS. 🙂 😵
Ajojte..nevydrzala som a uz takto skoro rano som robila dalsi test ale ciarka bola slabsia ako vcera. Moze to byt tym ze vcera som pouzila test s citlivostou 10 a dnes 25????. Ciarka moze byt slabsia lebo som len chvuilu tehotnaaaa....
Podla mna si tehotna,pozitivny tehotensky test sa ukazuje pri niektorych zenskych chorobach ale tvoje telesne priznaky su tehotenskeho razu.
@polariso ja si myslim ze si lebo ak ti ukazal 25 ,,je to pekna ciarka ja ti potichu blahozelam 🙂
@kristinka28 no uz sa len modlit az to nie je mimomaternicoceee ako prvy kratt
Hmmm keeze uz mam len oavy vajickovod je normalne ze ma to na lavej strane trosku pobolievaaa
@polariso no ja uz som to vzdala hadat sa tu s nimi. Je to tak viac menej vo vsetkom. Oni to tak tragicky neberu a maju svoj postup a hotovo. To si este nezazila pediatrov. To je tusim este horsie. Ale ako vravim, ja uz to beriem ako normalka a nad mnohymi vecami sa necudujem.
Este otazockaa. Kedze som nachladnuta.dost kaslem a boli ma hlava,teplota len 37.1 co si mozem dat aby mi bolo trosku lepsie?
@kuwait noo asi len nachladnuta. Stale ma drazdi na kasel ako keby mi nadcha stekala na mandle. Z toho kasla som uz cela vytrasena hehe. Najhorsie je ze som vysadila od vcera uz aj lieky na riedenie krvi a na potravinovu alergiu...zajtra musim zavolat lekarom co stym...ach jaj...preco zivot nemoze byt menej komplikovany
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@polariso tazko ti tu niekto poradi ci si tehotna.hned v pondelok k lekarovi..to je to najlepsie co mozes spravit