ahojte, aj mam taky problem :( s partnerom sme mali sex s ochranou, ktoru si ale nasadil par minut pred tym ako sa isiel spravit.mam problem so stitnou zlazou, nepravidelnu menstruaciu, vela faktorov, ktore by potvrdzovali ze by som z toho otehotniet nemala ALE! posledne dva tyzdne ma strasne bolia bradavky (rozmyslam ci by to nemohlo byt aj so silikonovej nalepovacej podprsenky?????a poslednych par dni ma boli v podbrusku ako keby som sla dostat svoje dni len este stale nikde nic.asi uz hra svoju rolu aj pdvedomie ale mam pocit ze mam trosku vacsie brucho, a tvrdsie prsia....myslite ze by to mohli byt priznaky tehotenstva?planujem si kupit zajtra test, ale vy skusenejsie by ste mi mohli poradit emoticon
je tu niektora z vas ktora ma taktiez problem so stitnou zlazou a necakane bez problemov otehotnela?? dakujem
a ta bolest bradaviek žeby dva tyždne pred menzesom?
@123choco123 to mozu byt ovulacne bolesti 🙂 niektore zeny to mavaju 🙂 nemusis ich mat pravidelne, ale mozu sa vyskytunut...dva tyzdne pred ms by to akurat na tu ovu vychadzalo 🙂
@zuzinka1989 dakujem za odpoved 🙂 pretoze este som to nikdy takto silno nemala tak sa aj bojim celkom, pretoze babatko momentalne neplanujem kvoli vyske s ktorou sa budem trapit ešte neviem ako dlho :( aj ked by som hned menila
Dobry den,s priatelom sa pokusame o miminko dva mesiace zacali ma boliet bradavky sem tam ma pobolieva v podbrusku ako pred menstruaciou robila som si aj tehotensky test a vysiel mi negativny .Je tu niektora ktora mala taky problem a vedela mi poradit. Dakujem
Ahojte 123choco123 rada by som ti poradila ale ozaj neviem...ja som v podstate na tom rovnako mám 2 dni do MS a bolia má prsia..mám ich naliaté...sem-tam ma pichne v podbrušku...mám divné chute...a napr. mydlo, ktorého vôňu milujem teraz sa k nemu nemôžem ani priblížiť....myslíte, že môžem byť tehotna?
Ahojte, som tu nova, viem, ze sa stale tie otazky opakuju, ale aj tak by som rada vedela Vas nazor.
S priatelom sa dlho snazime o babätko, minuly mesiac sme zacali brat Inofolic a Folandrol.
Mam 4 dni pred menstruaciou, krce v podbrusku, v noci som sa zobudila na hroznu bolest bradavky na jednom prse. Vcera sa mi cely den priserne tocila hlava, pocit na zvracanie, oooooohromna hut na zmrzlinu. Dnes ma picha v bruchu a mam stale pocit na zvracanie.
Na test je este skoro a teoreticky by to mohol byt aj PMS.
Uz sa aj bojim kupovat test aby som nebola zasa sklamana :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, problém so štítnou žlazou nemám, ale všetky ostatné príznaky mávam pred menštruáciou.